Autoru |
Poruka |
Empedokle
|
|

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26 Postovi: 61
|
Samo se ti Senka kontroliši,pa ći biti "kuku lele,đe mi je život protekao a da nisam znala........"
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Empedokle je napisao: *Twilight* je napisao: Empedokle je napisao: Meni je bolji Dule,ne *ebe se pred majkom,sestrom i ocem(razvedeni su mu roditelji),rođacima,sunarodnicima. Mada razumej tebe ti si takva i ti bi pred kamerama kad prigusti,nego ne razumijem ti ovu drugaricu Senku,mislio sam da se ona umije kontrolisati !
Ada to je priroda ... i nisu oni krivi sto kamere snimaju! Ne mozes osuditi Danijela radi toga pre bi trebalo osuditi Duleta jer gviri! Kako ga nije sram da visi na prozoru dok se deca vole???!!! Pravi je ljakse! Senka ce me uvek podrzati jer zna sta je OK, za razliku od tebe Eto tebi Senka pa se mazite,vidim ja da ko se god s tobom druži da je po *urcu (onoj raboti) pošaoA sto se sad ti ljutis? zato sto te ne podrzavam? pa nisi ispravan u ovome i gresis Danijel je 10x bolji Senka je napisao: Empeeee.... Ma ne podržavam ja Danijelovo ponašanje nikako...samo kažem šta je bolje za šou... I znam se ja kontrolisati... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Senka daj molim te raci mi a sto podrzavas? Duleta da viri na prozor? zar nije to jadno? i da je to tako lose, sto radi Danijel, ne bi ti sa mnom pisala na pp kuci, maco i tako to... znaci lepo je kada se covek mazi a ne da gviri u tudje dvoriste
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

|
*Twilight* je napisao: Senka je napisao: Empeeee.... Ma ne podržavam ja Danijelovo ponašanje nikako...samo kažem šta je bolje za šou... I znam se ja kontrolisati... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Senka daj molim te raci mi a sto podrzavas? Duleta da viri na prozor? zar nije to jadno? i da je to tako lose, sto radi Danijel, ne bi ti sa mnom pisala na pp kuci, maco i tako to... znaci lepo je kada se covek mazi a ne da gviri u tudje dvoriste Ne podržava Senka Danijela već sex na javnim mjestima a ne popodržava gledanje kao Dule što radi a ista ta Senka gleda na TV i to podržava............ahahahahahah.............. principijalno nema šta..........čim podržava to i upražnjava,to je osnovan princip,nije valjda da špodržava deklarativno a da to ne čini,to je onda prevara
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Empedokle
|
|

|
Senka je napisao: Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Dobro Senka,mora da ti muž sada gleda šta pišeš pa si fina a malo prije si rekla da je sex dobar a posebno za šou ! Nema veze možeš pisati šta želiš ja znam šta misliš
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Empedokle je napisao: Samo se ti Senka kontroliši,pa ći biti "kuku lele,đe mi je život protekao a da nisam znala........" Eeee znam se ja i 'otkačiti' ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
Empedokle
|
|

|
I ovo da se zna Mrčni Dule je došao da vidi pate li se i jel im teško,ni u snu nije pomišljao da će oni brigu na veselje,toliko se mrčo bio izgubio da mu je proteza iz usta ispala !
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Senka je napisao: Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Senka sramota bre da Dule viri kako mozes tako da kazes "sto ne bi Dule"? Niste upravu za Danijela oboje @Matori, Senku razumem jer smo istomiljenice a ti si u krivu. jedino ovo za Duleta ne kontam kako moze da kaze ovako. To je isto kada bi rekla za Filipa da je ok sto se ponasa onako prema Staniji
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

|
Senka je napisao: Empedokle je napisao: Samo se ti Senka kontroliši,pa ći biti "kuku lele,đe mi je život protekao a da nisam znala........" Eeee znam se ja i 'otkačiti' ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) Dolazim onda sledeći mjesec da "posjetim" tebe i Danijelu,prvo pojedinačno pa onda u trojku !
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Empedokle je napisao: Senka je napisao: Ni Danijela ni Duleta ne podržavam...šta je Danijel očekivao zajedno sa Jovanom...'viri' im milion ljudi i više,što ne bi i Dule... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Dobro Senka,mora da ti muž sada gleda šta pišeš pa si fina a malo prije si rekla da je sex dobar a posebno za šou ! Nema veze možeš pisati šta želiš ja znam šta mislišMa moj muž mene ne kontroliše šta ja pišem...farmu gleda samo kad je 'prinuđen'... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|