Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 19:58

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Maj 2013, 11:37
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Rekorderi: Na “Farmi” za 22 minuta 93 “biiipa” i mnogo psovki

Slika

Farmeri možda ne znaju da muzu kravu ili da umese hleb, ali zato vrlo dobro barataju ružnim rečima i psovkama. Njihov vokabular sadrži veliki broj ružnih reči, koje možda nikada niste čuli.

Da ne kažete da od farmera baš ništa ne može da se nauči! Može itekako. Svakodnevno čujemo po koju novu reč, koju, ukoliko želimo, možemo da uvrstimo i u svoj rečnik. Ili još bolje – mogu deca da nam štošta nauče gledajući trenutno najgledaniji rijaliti šou program, na nacionalnoj televiziji.

Ne znamo da li ste se ikada zapitali dok na televiziji u toku samo jedne svađe farmera čujete “biiiip” – koliko su puta opsovali? Mi jesmo. I brojali smo. Za 22 minuta koliko traje ovaj video zapis, čuli smo 93 puta dugih “biiiiip”.

Čak se i produkcija umorila od cenzure u montaži, te su poslednja dva minuta pustili: ” jeba**š ti svoju mamu ped**ko, pi*ko, pi*do, ped*ru…”, što je govorila Saška Karan reperu, i ono što je Ša njoj odgovorio: “smrdi ti pi*ka, kur*odrobilice, ku*vo raspala, kara*emo te…”

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Maj 2013, 11:42
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Iskreni ili ne? Katarina i Marjan promenili ploču i pokorili se! Stanija do pobede, izdrži!

Slika

Katarina Živković i Marjan Kamenović posle višenedeljnih ironičnih prozivki na račun starlete Stanije Dobrojević večeras su promenili mišljenje i podržali farmerku što je mnoge ljude oduševilo i čestitalo im u komentarima. Nakon što je u pregledu dana “Farma” prikazana tuča između Zorice Marković i Stanije Dobrojević oni su na svojim privatnim Fejsbuk profilima napisali statuse podrške:
Katarina: “Nisam verovala da ću ovo ikada reći, ali Stanija svaka čast, ove ljude treba izdržati!”
Marjan: “Stanija do pobede! Izdrži <3!”

[thumb=http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/Screenshot_2013-05-17-23-00-07-610x1084.png]http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/Screenshot_2013-05-17-23-00-07-610x1084.png[/thumb]

[thumb=http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/Screenshot_2013-05-17-23-01-28-610x1084.png]http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2013/05/Screenshot_2013-05-17-23-01-28-610x1084.png[/thumb]

Svet

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Maj 2013, 12:17
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma: Gazda je pijan i dosadni ste!

Nominacije prošle u znaku romantike, Ekrem se ne odvaja od piva i požuruje sve - "dosadni ste"!

Slika

Gazdi Ekremu, koji se ne odvaja od flaše, čaše ili limenke, dojadile su formalnosti. Tokom celih nominacija, požurivao je zaplićući jezikom sve ukućane. "Ajmo, brže, par reči i gudbaj Čarli".

Od nominovanih golupčića, Danijel je dobio 11 štapića, a Jovana samo šest. Farmeri su bili na muci, jer su oboje sa svima korektni i ljubazni, i glupo je da ih nominuju "tek tako".

Danijel je tražio od svih da nominuju njega, a ne Jovanu, tako da su njemu solidarno štapiće dali Ša, Vesna, Dule, Bebi, Era, Miki, Goca Božinovska, pevač Filip, Saška, Aki i Radojka. Svima je bilo teško, svi ih gotive oboje, ali eto… Džentlmenski, Danijel je prihvatio nominacije namenjene i njoj.

Jovani su svejedno štapiće dali Memo, Ljuba, Filip maneken, Stanija, Ekrem i Milan Tarot.

"Danijel mi je kao sin", "Jovana mi je kao ćerka", samo su neke od izjava koje su fameri davali suočeni sa ovim teškim izborom.

Oboje su divni, osvetlali su obraz svojih porodica, zemalja, svega… Ali ipak neko mora u duel. A to će biti Danijel, kojem će se, po glasovima publike, pridružiti Dule, koji je već najavio da učiti - neće. Ali nije mu smetalo da voajeriše...

Mondo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 19 Maj 2013, 15:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FILIP LJUT NA STANIJU: Nije trebalo da ideš sa Ša!

Ti neke stvari ne kapiraš, ali to si ti. Ja neke stvari nikad ne bih prihvatio zbog šoua. Nije trebalo da ideš, rekao je Filip

Slika

Filip i Stanija ne prestaju da se raspravljaju. Sada je maneken ljut na starletu zato što je sinoć otišla i provela noć sa Ša, dok je ona njemu zamerila to što joj se nije javio jutros kad se vratila, već se samo Ša obratio.

"Zašto si samo Ša pitao kako se proveo, a mene si ignorisao. Nije trebalo to da radiš", rekla je starleta, a maneken je objasnio kako je čuo da se smeje kad se vratila i da ga je to iznerviralo.

"Ti neke stvari ne kapiraš, ali to si ti. Ja neke stvari nikad ne bih prihvatio zbog šoua. Nije trebalo da ideš", rekao je Filip, a Stanija je pokušala da mu objasni da je to samo igra.

"Jesi li ti normalan, to je samo igra. Nikad ne bih otišla tako sa nekim da nije igra", rekla je i dodala da ne može da upoređuje šou sa realnim životom.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Maj 2013, 14:49
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FARMA: Radojka novi gazda, Stanija primila injekciju!

- Ja sam došla do zaključka da mi stariji farmeri nemamo velike šanse da ostanemo kad budemo u areni, jer ne možemo da naučimo pitanja. Znam da se ovde sve zaboravlja za tri dana, ljudi ovde zaje*avaju, kako mene, tako i ostale. Znam da će tako biti i nadalje- rekla nova gazdarica Radojka

Slika

Nakon što je sinoća napustio imanje u Lisoviću, Dule je u pismu odredio svoju ženu Radojku za novog gazdu. Radojka se zahvalila svom suprugu i odmah podelila zadatke, dok su Stanija, koja je primila injekciju i Bebi Dol danas na poštedi, te ne moraju da rade.

Dule je u pismu pohvalio Mikija i Gocu Božinovsku, a Radojka je izjavila da stariji farmeri nemaju šanse protiv mlađih.

- Ja sam došla do zaključka da mi stariji farmeri nemamo velike šanse da ostanemo kad budemo u areni, jer ne možemo da naučimo pitanja. Mladi tu imaju prednost i to je dobro. Hajde sada da se potrudimo da ispravimo sve što do sada nije bilo dobro. Ja znam da se ovde sve zaboravlja za tri dana, ljudi ovde zaje*avaju, kako mene, tako i ostale. Znam da će tako biti i nadalje.

Radojki su Miki Mećava i Era Ojdanić čestitali i pohvalili je, jer misle da će biti odličan gazda i da ima njihovu podršku. Nova gazdarica se zahvalila mužu što ju je postavio za gazdu i rekla da će joj nedostajati. Aki je dobio zadatak da obrise kuhinju, a Memo da sredi špajz. Danijel i Filip će srediti sudove, Ša će srediti terasu, a ostali farmeri će sačekati zadatke od Proke. 

telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Maj 2013, 14:53
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 2013: Stanija Dobrojević trudna?! Završila u bolnici!

Slika

Stanija Dobrojević pre desetak dana završila je na infuziji, a sada se nalazi u bolnici.

U nedelju uveče, starleta je stala pred kamere i obratila se produkciji kada je ispričala da sumnja da je u blagoslovenom stanju. Ona je rekla da sumnja na trudnoću jer se već dugo ne oseća dobro.

Stanija i Filip Panajotović su u vezi koja traje već više od mesec dana, ali kako su oboje naglasili već nekoliko puta, među njima nije bilo odnosa na Farmi, pa je starleta objasnila da je moguće da je ostala trudna pre ulaska na Farmu sa bivšim dečkom.

"Možda sam trudna od pre rijalitija, jer sa Filipom nisam imala odnose", objasnila je Stanija.

Jutros je stiglo pismo od Duleta Bogdanovića, u kome je on imenovao novog gazdu, Radojku. Kako je zadruga prošle nedelje poručila, svi farmeri moraju biti prisutni dok se pismo čita. Stanija nije prisustvovala ovom sastanku, a kada je Goca Božinovska pitala gde je starleta, Ljuba je objasnila da je u bolnici.

Goca je prokomentarisala da je sve to shvatila kao šalu, a niko od ostalih farmera nije komentarisao ove događaje. Da li je starleta trudna ili je po sredi nešto drugo uskoro ćemo saznati, iako mnogi nagađaju da je ovo samo još jedan od njenih trikova da privuče pažnju. Stanija je bila na pregledu kod lekara, a rezultate još nije podelila sa ostalim farmerima.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Maj 2013, 14:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Farma 2013: Novi tajni zadaci - Bebi Dol Ekremov potrčko, Miki Mećava krije alkohol!

Slika

Ognjen Amidžić posetio je imanje u Lisovićima povodom duela koji će se večeras odigrati.

Posetu Farmi iskoristio je i za razgovor sa Bebi Dol kojoj je dodelio tajni zadatak. Rekao joj je da mora da bude Ekremov potrčko. Pored toga, objasnio joj je da ostali farmeri ne znaju ništa o tome i da njen zadatak traje do četvrtka. Biće interesantno gledati Bebi Dol kao Ekremovog potrčka, a kako će to izgledati gledaćemo naredna četiri dana.

Sem što je Bebi dobila zaduženje, tajni zadatak dodeljen je i Mikiju Mećavi. On treba da traži sve "štekove" za alkohol, kao i da sav alkohol koji dospeva u kuću sakrije u kući za izolaciju. Njegov zadatak takođe traje do četvrtka, a što više alkohola sakrije veća će biti njegova nagrada.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Maj 2013, 15:10
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Dule je predosetio da napušta "Farmu"

Dule Bogdanović izbačen je sa "Farme". Nakon što je od Danijela izgubio u areni i nakon dupliranja glasova, publika je odlučila da zadrži Alibabića

Slika

Dule je , kako kaže, znao da će napustiti "Farmu". Poželeo je samo da malo više provede vremena sa suprugom Radojkom.

Danijel je pobedio u igri znanja. njegovi glasovi su se duplirali. Nijedan od duelista se nije dobro pripremio. Alibabić je imao dva tačna odgovora za razliku od Duleta koji nije imao ni jedan.

Glasanje je završeno.  Duelisti se pripremaju u areni. Takmičari se znanjem bore za opstanak u rijalitiju.

Danijela podržava drugarica Milica, koja ne sumnja u to da će on ipak ostati u rijalitiju

Duleta u studiu podržava venčana kuma. Ona svoje  kumove podržava jer su veoma zaljubljeni.  Misli da je publika nominovala Duleta jer je bio malo tiši u posednje vreme.

-  Nemam ništa da im zamerim. teško mi je pala rasprava Duleta i Zorice. On nikada takve stavi ne bi rekao jednoj ženi - rekla je kuma, koja je dodala da se plaši kako će neko od farmera zavesti Radojku ukoliko se oni razdvoje.

Ognjen je dao Bebi Dol tajni zadatak koji će trajati do četvrtka. Njena uloga je da bude Ekremov potrčko. Bebi treba da radi sve što i on, kao i da se ne odvaja od njega.

Ova nedelja je bila veoma turbulentna. Verbalni i fizički napadi obeležili su devetu nedelju, tokom koje je izbačena i pevačica Zorica Marković. 

Danijel Alibabić i Dule Bogdanović u rijalitiju imaju partnerke, kojima ove nominacije možda i najteže padaju.

Iako je Danijel želeo da bude nominovan kako bi spasio devojku Jovanu nominacije, on ipak ne bi želeo da večeras napusti rijaliti.

Dule je izjavio da ga mrzi da uči pitanja za arenu, ali da ne bi želeo da ostavi suprugu Radojku.

Blic

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 20 Maj 2013, 19:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PREOKRET // Napadali Staniju, a Filip otkrio da ima taktiku i nekoga napolju!

Iako su mnogi napadali Staniju, Filip je u razgovoru sa Akijem i Filipom Mitrovićem u šiframa otkrio da ima nekoga napolju i da je ovo sve igra.

Slika

Filip ima taktiku?!
Ljubavna veza između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića izaziva veliku pažnju domaće javnosti, ali i njihovih cimera u realityju "Farma". Veliki deo stanara na imanju u Lisoviću se složio sa pričom da veuju u to da je Filip iskreno zaljubljen, dok misle da ga Stanija zavlači i da ima taktiku zbog realityja.
Međutim, u toku prethodne noći situacija je dobila potpuni obrt. 
Naime, Aki i Filip Mitrović su pre nekoliko dana zamerili Filipu što nema vremena za njih, te da sve svoje vreme provodi sa Stanijom, za koju smatraju da nije prava devojka za njega. U toku protekle noći starleta je sa svojim "mužem" Sha otišla da provede prvu bračnu noć u hotelskoj sobi, te su tako pomenuti pevači u dvorištu kuće razgovarali sa manekenom.
Njih dvoje su ponovili ono što misle, ali ih je Filip prilično iznenadio svojim stavom i naterao ih da ga shvate i podrže.
Iako su pričali u šiframa, jasno se moglo razumeti da je Panajotović njima otkrio da napolju ima nekoga ko ga čeka, te da je sve što se dešava na "Farmi" zapravo deo njegove igre.
Aki ga je savetovao da bi mogli da otpevaju zajedno pesmu kako bi toj osobi napolju poslali poruku da shvati šta se dešava.
- Sad mi je lakše. Sad me boli uvo i radi šta hoćeš, samo da znam da isto razmišljamo - rekao mu je Aki.
- Kako ti to nama nisi rekao ranije da se mi ne mešamo u neke stvari - nadovezao se Mitrović.
Kako će Stanija reagovati kada sazna za to da Filip napolju ima nekoga ostaje nam da vidimo.

Opera17

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 21 Maj 2013, 17:19
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

HIT // Zorica otkrila u emisiji "Narod Pita": Favorit mi je Stanija, a Ljuba je monstrum!

Na veliko iznenađenje gledaoca emisije "Narod Pita" pevačica Zorica Marković je otkrila da joj je favorit na "Farmi" Stanija Dobrojević.

Slika

Stanija favorit, Ljuba monstrum!
Prilikom gostovanja u emisiji "Narod Pita" pevačica Zorica Marković je na iznenađenje gledaoca otkrila da je njen favorit za pobedu u realityju "Farma" starleta Stanija Dobrojević, zbog koje je upravo ona diskvalifikovana i morala da napusti imanje u Lisoviću.
- Stanija mi je favorit. Ona je jedna ambiciozna devojka i ja i dalje tvrdim da se moja ruka slučajno našla iznad njene glave, i verujem da će ona da pobedi. Ona je moj favorit, ne znam zašto mi ne veruju. Ona ima fantastičnu igru za gledaoce - rekla je Zorica, a zatim je iznela niz uvreda na račun Ljube Pantović.
- Ljuba je monstrum i trandža. Ja tako nešto nisam videla u životu. Ona je ušla i gazi, i ostaće verovatno do kraja. Ne želim da je komentarišem - rekla je Zorica.

opera17

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu