Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 13:27

Autoru Poruka
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:23
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37

..luđaci, majke mi, opsednuti pobedom po svaku cenu...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:29
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..evo progovori mi i crnogorac..ljubi ga minka...
..tako to rade kulturni ljudi čak i kada mu je sagovornica alapača tipa Saška Karan koja lupa za sto medalja...i usput je niskobudžetni lik koji se odnekud pojavio k'o vip a ja nikad čula...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Ovu Sašku ne mogu očima da gledam...
Zamisli ti Minnie, njoj je pravo prezime Gazivoda, a uzima umetničko prezime KARAN
Strašno... Umirem od smeha...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:38
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..lepo izgleda...al' kad progovori..užas...neprirodna i sve joj na oruk...

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:41
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

zorica markovic, saska karan, vesna rivas
neka mlade zvezde granda vide kako ce izgledati kada dodje vreme za penziju

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Toliko.... Završio se pregled.
Psiho Zorica zasluženo je izbačena.
Kvočke Saška i Vesna odma' su prestale da pominju Staniju čim je guru Zorica izbačena.
Ode honorar.... STORNO
Zorica je ipak ime... Ona je institucija...
Moj otac odlično zna kakav je kapacitet bila... hah
Gola na stolu u jednoj kafani van Čačka...
Tada joj nije bilo teško da se svlaći i razvlači, a ovde glumi nekakvu sveticu... Lažni moral na delu

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:51
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

ceo zivot proveden po kafanama u putu bez porodice i na kraju zavrse u farmi ili nekom slicnom realityju. bez obrazovanja cak i onog osnovnog a kao potstapalica im sluzi da imaju onaj ulicni fakultet. nemaju ga ocajne su i zalosne.
bebi dol bi trebalo da potrazi strucnu pomoc. dislocirana je sve vise kao i destruktivna.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Bebi Dol je u završnom stadijumu alkoholizma. Ne znam šta psiholozi rade, ali ona nije za ovakav tip show-ua
Njoj se tresu ruke od alkohola, a to niko ne vidi.
Ima žute minute, gubi pamćenje, potpuno je pogubila kompas...

Vrh
Minnie
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 22:59
Korisnikov avatar
FORUMAŠ I PO

..da..pukla sto posto...i nje mi baš žao...otupeli joj nervi totalno..ni moždane joj nisu k'o nekad...deluje glibavo i zapušteno..šteta...

Vrh
Empedokle
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 23:03
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26

Svi farmeri su prdnjava od ljudi.Ako ne ubace nekog normalnog,može se desiti da pobijedi Stanija,jer je već od sebe napravila žrtvu ala Miloš Bojanić i takođe đevojku na koju su svi zavidni i ljubomorni ala Kaća Ž. kakanih gaća.
Mislim da je i ona prije ulaska kupila par hiljada evra vaučera za mobilne oparetere,kao i Kaća,odnosno njena mama jer je ona IN Leskovčanka,nakon takozvanog baražnog glasanja i povratka na Farmi 3.
sledeće sam već rekao ali nije na odmet da ponovim,
Čok (Memo,Kemo,Sulejman ili pak Momo(prađedovo ime) ) je kao Alija Izetbegović,jedno sa Slobom drugo sa Tuđmanom a treće sa Kirom,pa četvrto,peto i tako u nedogled. Takvi su svi Srbi islamske religije (ne vjere) odnosno Muslimani,pa Bošnjaci pa Alaha velikog pitaj šta sledeće. Al neka ih to su naša ..... pa kakva su da su,naša su al "najljepša".
Vesna Rivas je taktičarka ala tako ružna da se stidim kada je vidim a kamo li slušam.
Neznam ni što mi bi da je spominjem kad za nju svi imaju isto mišljenje,čak i oni koji je moraju glasati radi rodbinskih veza i slično. Vidio sam u njoj da je velika stipsa i siguran sam da ne bi dala ni gono ispod sebe.
Radojka je najbolja žena i najmudrija osoba na Farmi,najvjerovatnije ću za nju glasati !

umalo zaboravih
Sha ili ti Đa ili Ba ili ti Đogani je u skladu sa svojim alijasom. Ako ko nema ime koje donekle može opisati sam karakter nosioca imena to je Sha. On je baš Sha a pomalo Fa a ima talenta kao Ža a elokventan je kao Qu a sa njime bih razgovarao kao sa Ha i ................ dosta sam o njemu

Javljam se 'jope............uglavnom su svi trt,osim naravno Radojke !

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu