Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zex Ja isto mislim da ima . U grudima 100% nesto mi i njeni zubi izgledaju vestacki al aj necu da joj trazim mane, reci ce drugi da sam ljubomorna na nju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Zubi su joj prirodni, samo izbeljeni. Ko još ima veštake u njenim godinama Grudi su silikonske. Moraju barem malo da padaju na dole ako su prirodne, a njoj su uzdignute na gore... Sve sam video... Hah ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Lila je napisao: Zex Zika je postavio jednu sliku ima vestacku i guzu a ispod celulita ma strasno ma i njoj vreme istice dolaze mlade starlete.Reci cete sto je Lila posandrcala i ne posandrcala na Forumu sam od 2007 godine. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Megi i zubi su sa navlakama.Kakva prirodna lepota kakvi bakraci ti si za nju miss. Veštačko ili ne, njeno dupe mi se sviđa Uživaj Lila... Pozzz ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zex nasa Julia je pobila tu teoriju njene su prirodne pa ne padaju , idi vidi tamo na zenske atribute!!!!
Ma bree, srede zube samo tako jese secas one Soraje koliki razmak imala na pocetku kad se pojavila a sada brate ima extra zube....
Ne znam kako se muskima moze svidjati Stanija pored toliko lepsih devojaka, msm na mnoge druge devojke koje su bile u rijalitijima....ona Mirjana sa Farme, pa ona Tijana manekenka...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Zex nasa Julia je pobila tu teoriju njene su prirodne pa ne padaju , idi vidi tamo na zenske atribute!!!!
Ma bree, srede zube samo tako jese secas one Soraje koliki razmak imala na pocetku kad se pojavila a sada brate ima extra zube....
Ne znam kako se muskima moze svidjati Stanija pored toliko lepsih devojaka, msm na mnoge druge devojke koje su bile u rijalitijima....ona Mirjana sa Farme, pa ona Tijana manekenka... Uf, sad Megi... Julia je izuzetak. Obično nije tako Soraja je imala zube kao konj Meni se sviđa Stanija. Ne znam zašto, ali sviđa mi se... Mljac mljac ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Lila je napisao: Senka ne slazem se sa tobom pa me moramo ni da mislimo isto. Stanija ima silikone i vestacku guzu i mnogo mnogo celulita ,pitaj Ziku on zna sta je pravo a sta je vestacko. Ako Zika kaze da nisu vestacke ja cu se izvinuti. Vesnu volem to je moj stav . Sada odoh da se malo odmorim ,postajem zla Farma je zaraza. Sve vas ljubim ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) O Pic , poseban pozdrav ne videh te celu vecnost verovatno si dobro i zdravo. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Zex Zika je postavio jednu sliku ima vestacku i guzu a ispod celulita ma strasno ma i njoj vreme istice dolaze mlade starlete.Reci cete sto je Lila posandrcala i ne posandrcala na Forumu sam od 2007 godine. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Megi i zubi su sa navlakama.Kakva prirodna lepota kakvi bakraci ti si za nju miss. Kakvu li je Žika obradu postavio. Po tome joj i mama ima silikone posvuda.Dajte,šta vam je.Predrasude. Voli ti Liki Irvasicu,ja je ne volim. A što se tiče bijelih zuba,šta je tu opet čudno.Ja imam izrazito bijele zube i sada bih trebala da dokazujem da nisu vještaci,a nisu.Majka priroda. Celulit...ima ga i ona Sindi...ko to pa nema barem malkice celulita?
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Stanija  Sad će Lila... ''Bože kako je uhvatila to jagnje na slici, stegla ga sav će sunđer da se iskrivi. Ne mogu da je gledam ovako nasmejanu. Ribice na zidu ? Sve vam je jasno'' Šalim se ja malo Lila 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Hah, ovaj mini-Filip kritikuje Staniju zato što je u vezi sa Filipom Panajotovićem.
Peško se zaljubio u Filipa, pa bi Staniji svu kosu počupao... hah
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Senka je napisao: Stanija  ..pravi slatkiš... ..sike, guza..sve joj na mestu..osmeh prirodan...zubi savršeni... ..e da...na ovoj fotki se najviše vidi ono što se meni sviđa kod nje, osmeh... ..a i sviđa mi se što je na mnoge uvrede odgovorila osmehom...a ne psovkama i spuštanjem na nivo raznih likova bez trunke kućnog vaspitanja...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Osmeh joj je potpuno prirodan. Odlično razlikujem lažne i prirodne osmehe, a Stanijin ije pravi pravcat... Slažem se sa Minkom
|
|
|
|
|
|