Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 14:49

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:09
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Lila je napisao:
Otrov su obi rijaliti narocito za mlade.
Evo kazem sama sebi da ne gledam da se ne nerviram kao da nema nista drugo u zivotu ali eto tako po malo krenes i onda to djavo ne da mira gledas do kraja.
Slazem se sa Zexom da je Radojka jedna fina zena sve ce ona njih na lep nacin spustiti i reci im ko su i sta su dok Dule mi se nesto ne svidja.
Nije ni njima lako treba izdrzati a tek odbrojava druga polovina vremena provedenog na Farmi.
Za Zoricu (sto se tice zdravlja) je taman pravi momenta sto izadje da se spasi ali steta ode bez honorara jer kada te diskvalifikuju nema shonorar.Za sve njih tamo nalazim i osudu i opravdanje ali Stanija me svojim postupcima iz cipela istera steta mlada osoba a tako proracunata.

Senka pogledaj malo bolje fotke i te kakvi silikoni.Sto se tice Vesne Rivas a sta joj to fali?Ja Vesnu volim i pre farme to nema veze sa Farmom.

Sto se tice Jovane onakva je kakva jeste i to je pokazala nista ne krijuci niti kraseci sebe pod jorganom je pa se ne vidi.
Gore su one koje kazu da to ne bi uradile a mozda su van farme radile mnogo gore stvari.Zna se sta se radi na zurkama onog matorog milionera da tamo se ne mole Bogu.

Bravo Lila!
I kako dospeti do tamo? Zakopcan do grla i nevin . Aha , tako ne moze ni u latinosapunicama.
Jeste proracunata, vani se skidala, snimala, sta li vec nije radila.....NEVEZANO ZA POSAO......vec ovako slike sa privatnih zurki....
i onda dodje na farmu , hoce odjednom da bude dama.

a vezano za silikone....mislim da ima samo u grudima....

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:12
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Lilo cura nema silikone,potpuno je prirodna.Jednostavno je zgodna na mamu.
A kulturnija je od svih njih,i bolje vaspitana.
Vesna Rivas se obukla u narodnu nošnju,glumi vjernicu i sveticu a svaka druga riječ joj je psovka i prostakluk.Gadi mi se.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:13
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Lila je napisao:

Sto se tice Jovane onakva je kakva jeste i to je pokazala nista ne krijuci niti kraseci sebe pod jorganom je pa se ne vidi.
Gore su one koje kazu da to ne bi uradile a mozda su van farme radile mnogo gore stvari.Zna se sta se radi na zurkama onog matorog milionera da tamo se ne mole Bogu.

Što se tiče Jovane nikako ne mogu da opravdam njeno ponašanje.
Seks u rijalitiju jednostavno ne podržavam samo zato jer će jednog dana njena deca moći da vide kako se seksala na televiziji.
Ne mogu ni da zamislim sebe da mi neko pošalje klip u kome moji roditelji imaju seks, a ja to treba da gledam.
Pojeo bi me stid. Iako svi mi to radimo, sopstvenu intimu treba ostaviti za sebe.
Jovana je za mene sve ono što devojka nikada ne treba da bude. Često je vidim pijanu, a grozim se cura koje piju. Prosta je jako. Devojka treba da ima manire, a ona je nekako priprosta i nema neki rečnik. Seks pred kamerama biće tema sprdnje u njenom društvu i taj žig će nositi večno.
Što se tiče Danijela dečko je kao neki pamuk. Muškarac treba da dominira u vezi, a on je sav nežan, a u seksu nepomičan [smehsmeh.gif]

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Senka je napisao:
Lilo cura nema silikone,potpuno je prirodna.Jednostavno je zgodna na mamu.
A kulturnija je od svih njih,i bolje vaspitana.
Vesna Rivas se obukla u narodnu nošnju,glumi vjernicu i sveticu a svaka druga riječ joj je psovka i prostakluk.Gadi mi se.

Da dodam i da je krstila kučiće i da je u patentnom zavodu registrovala ime ''RIVAS'' [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:15
Korisnikov avatar
Born to die

Zex ti kao muskarac ovako kad gledas
je l ima ova silikone ili nema? [zenskismeh.gif]

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:16
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

samo da pozdravim Lilu

usput rečeno nemam pojma o čemu pričate
i bolje da nemam :)

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:17
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
Zex ti kao muskarac ovako kad gledas
je l ima ova silikone ili nema? [zenskismeh.gif]

Ja bih rekao da ima...
Trenutno je poredim sa mojom curom...
Ima sigurno [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:19
Korisnikov avatar
Born to die

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] Zex

Ja isto mislim da ima .
U grudima 100%
nesto mi i njeni zubi izgledaju vestacki
al aj necu da joj trazim mane, reci ce drugi da sam ljubomorna na nju [zenskismeh.gif]

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:21
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Senka ne slazem se sa tobom pa me moramo ni da mislimo isto. [001_smile.gif]
Stanija ima silikone i vestacku guzu i mnogo mnogo celulita ,pitaj Ziku on zna sta je pravo a sta je vestacko.
Ako Zika kaze da nisu vestacke ja cu se izvinuti.

Vesnu volem to je moj stav .

Sada odoh da se malo odmorim ,postajem zla Farma je zaraza. [thumbdown.gif]

Sve vas ljubim [pozz.gif]

O Pic , poseban pozdrav ne videh te celu vecnost verovatno si dobro i zdravo. [pozz.gif]

Zex Zika je postavio jednu sliku ima vestacku i guzu a ispod celulita ma strasno ma i njoj vreme istice dolaze mlade starlete.Reci cete sto je Lila posandrcala i ne posandrcala na Forumu sam od 2007 godine. [smusen.jpg]
Megi i zubi su sa navlakama.Kakva prirodna lepota kakvi bakraci ti si za nju miss.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:21
Korisnikov avatar
Born to die

Yglavnom
zaboravila samn napisati
da me na Farmi najvise nerviraju Ekrem i Era
ljigavi su. i mislim da su najveci foliranti...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu