Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 14:37

Autoru Poruka
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Zdravo Senkac, Megi...

Ja sam još pre rekao da će Zorica umreti na Farmi... Bolje po nju što je izašla, jer osoba koja ima srčane tegobe ne sme sebi da dozvoli luksuz da se onako nervira. Možete misliti kako njena negativna energija iznutra jede nju samu. Ne znam da li gledajući rijaliti uopšte osećate koliko je ona negativna i kako emituje nekakvu tamnu negativnu energiju.
Još jednom kažem bolje je zbog nje same što je izašla. Do kraja rijalitija ima skoro dva meseca i garantovano bi doživela srčani udar ili šlog za vreme neke žešće svađe.
Što se tiče Bebi Dol mislim da je produkcija pogrešila što je nije izbacila napolje. Kako sam čuo ona je u delirijum tremensu posekla Sašku nekakvim skalpelom, tako da nema opravdanja ni za nju.
Izgovori tipa ''Bila sam pijana'' jednostavno ne piju vodu.
Nisam imao pojma da će Farma postati klanica, ali večeras obavezno gledam...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:43
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ahaha Zex je l oni alkohol dobijaju samo za zurke ili....?
Posto meni ova Bebi dol izgleda i preko dana pijana :)
Stalno se klati i mlati dok prica..... malo me podseca na Vendi.

Svi su oni pukli, posto nista ne rade ili odrade ono malo sto dobiju zadatke
pa se kasnije smaraju.....moraju da se svadjaju,
a jbg proslo je mesec dana, zamisli u jednom prostoru da si ...
ko zna kako bi i mi sami se ponasali :)

A koliko vidim neki su i zaboravili na kamare kad vec ne znaju da se kontrolisu,
ona Jovana jbt , za cas se napije ahahhaha

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Žex je napisao:
Lila je napisao:
Ode Zorka.
Zao mi samo sto onu dobro ne izdegeneci makar da je imala pravi razlog za izlazak.

Lila, ne mogu da verujem da vi podržavate nasilje [raz_020.gif] [raz_020.gif]
Zorica je mentalno obolela osoba i sevap je što je izašla napolje
Njoj će ovako biti bolje.
Nije za nju rijaliti show.

He he zex , da ti kao ja gledas farmu pa onda komentarises na Forumu i ti bi se "naostrio kao i ja", ponekada ne mogu samu sebe da prepoznam ali gledajuci ovo i nas su uhvatili pod svoje ,zivimo zivotom farmera.
Mene toliko iritira ona Stanija da verujem da je dosta kuvalo u Zorki dok nije kulminiralo.Stanija celo vreme melje i prica kako su oni propali pevaci , sa zavrsenim karijerama a kakva je to njena karijela u usponu slikati se gola sa vestackim grudima i vestackom guzom da ne pitam kakvim se ona poslom bavi ali ja pretim kako mulja po farmi i onoga blecka vodi ko kera na uzici.
Nisam za nasilje ali ako je vec izasla trebala je malo jace da je klepi zasluzila je i moj favorit je Vesna Rivas.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:44
Korisnikov avatar
Born to die

Inace jeste culi da opet krece Farma, od septembra
bar je tako pisalo u novinama....

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:54
Korisnikov avatar
rang
rang

Lila je napisao:

He he zex , da ti kao ja gledas farmu pa onda komentarises na Forumu i ti bi se "naostrio kao i ja", ponekada ne mogu samu sebe da prepoznam ali gledajuci ovo i nas su uhvatili pod svoje ,zivimo zivotom farmera.
Mene toliko iritira ona Stanija da verujem da je dosta kuvalo u Zorki dok nije kulminiralo.Stanija celo vreme melje i prica kako su oni propali pevaci , sa zavrsenim karijerama a kakva je to njena karijela u usponu slikati se gola sa vestackim grudima i vestackom guzom da ne pitam kakvim se ona poslom bavi ali ja pretim kako mulja po farmi i onoga blecka vodi ko kera na uzici.
Nisam za nasilje ali ako je vec izasla trebala je malo jace da je klepi zasluzila je i moj favorit je Vesna Rivas.

Ja iskreno da vam kažem da ne pratim Farmu kao što sam pratio VB, tako da ne znam tačno ko je kakav i ko se sa kim zakačio. Meni ni iz džepa, ni u džep, ali ono što sam video je konstantno Zoričino divljanje prema svim farmerima. Zorica je jako bolesna žena i njeno izbacivanje je pun pogodak za nju samo iako toga nikada neće biti svesna. Od svih farmera jedno podržavam gospođa Radojku, jer ona je stvarno osoba na mestu koja živi životom Radojke iz realnog sveta. Svi ostali glumataju i traže svoje mesto u finalu.

MeGi je napisao:
Inace jeste culi da opet krece Farma, od septembra
bar je tako pisalo u novinama....

U septembru počinje Veliki Brat sa nepoznatima...
To mi je najzanimljivije za gledanje
Što se tiče Farme bilo bi dosadno da krene od septembra.
To je samo dva meseca pauze...
Najbolji rijaliti za mene je Veliki Brat sa nepoznatima.
Ovi VIPovci smaraju za sve pare...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 16:58
Korisnikov avatar
Born to die

Jeste Zex,
al kad pogledas ni ovaj sada VB i nije bio bas nesto VIP.
Onaj cini mi se traje 100 dana, a i ovi obicni su ludji i dobijaju inetersantnije zadatke.
Ovi vipovci kao da su postedjeni....

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:00
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Jao Lilo zar Irvas...ne mogu vjerovati da ti je ona favorit...to kao da si rekla Miloš Bojanić...

A što se tiče Stanije,ne znam otkuda ti to da su joj vještačka guza i grudi...cura je potpuno prirodna i fizički izgled je naslijedila od majke...evo fotke pa pogledaj...
Inače,do sada nisam imala izrazitog favorita ali ću početi navijati za Staniju.Odvratno mi je što je one propale pjevačice napadaju.
Da to barem rade sa stilom,pa i nekako.Ali onako fukarski je baš odvratno.

Slika

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Zato ti i kažem... Veliki brat sa nepoznatima je vrh za gledanje
Poznate ličnosti su uvek pomalo stegnute, dok nepoznati pokažu sebe u pravom svetlu. Nema laži, nema prevare.
Veliki Brat sa nepoznatima kreće u septembru i trajaće 100 dana...
Biće show...
Ova Farma postala je leglo prostakluka i bolesti i mislim da će do kraja rijalitija ući policija da ih hapsi
Ne mogu da shvatim i onu Jovanu.
Seksa se pred kamerama po ceo dan, a zaboravlja da će njena deca moći to da gledaju kada odrastu.
Sopstvenu intimu treba ostaviti za sebe. Ja to tako vidim

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:05
Korisnikov avatar
Born to die

Ja nemam favorita, nisam ih bas gledala nesto....al ovako cini mi se ok Filip Papucarcic,
Sha mi je bio ok na pocetku a sada se poceo malo gubiti, a ok mi je i onaj Filip iz prvog glasa, pa ova Jovana,mada malo vise luduje [zenskismeh.gif]
ali kao osobe oni mi se cine ok
Stanija mi pocinje isto biti ok u poslednje vreme......ali da ne uzdize sebe previse, jer ona nista ne radi.
A sad da li je prirodna ili ne ....nemam pojma. Meni ona nista nije posebna, bolja mi riba ova Jovana.....ili Saska Karan, mnogo lepa zena.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 17 Maj 2013, 17:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Otrov su obi rijaliti narocito za mlade.
Evo kazem sama sebi da ne gledam da se ne nerviram kao da nema nista drugo u zivotu ali eto tako po malo krenes i onda to djavo ne da mira gledas do kraja.
Slazem se sa Zexom da je Radojka jedna fina zena sve ce ona njih na lep nacin spustiti i reci im ko su i sta su dok Dule mi se nesto ne svidja.
Nije ni njima lako treba izdrzati a tek odbrojava druga polovina vremena provedenog na Farmi.
Za Zoricu (sto se tice zdravlja) je taman pravi momenta sto izadje da se spasi ali steta ode bez honorara jer kada te diskvalifikuju nema shonorar.Za sve njih tamo nalazim i osudu i opravdanje ali Stanija me svojim postupcima iz cipela istera steta mlada osoba a tako proracunata.

Senka pogledaj malo bolje fotke i te kakvi silikoni.Sto se tice Vesne Rivas a sta joj to fali?Ja Vesnu volim i pre farme to nema veze sa Farmom.

Sto se tice Jovane onakva je kakva jeste i to je pokazala nista ne krijuci niti kraseci sebe pod jorganom je pa se ne vidi.
Gore su one koje kazu da to ne bi uradile a mozda su van farme radile mnogo gore stvari.Zna se sta se radi na zurkama onog matorog milionera da tamo se ne mole Bogu.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu