Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Lila je napisao: Nocas su starleta Stana i maneken Filip proglaseni za najlenjiji par pa su krecili gazdinu kucu u gluvo doba noci .To im je kao kazna.Eki spava a oni okolo krece i brisu. lilo ti baš ne voliš Staniju... Poslije tog krečenja Filip je opet ljubomorisao pa se Stanija rasplakala...onda se on izvinjavao...pa rekao da neće više,po ko zna koji put... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Što se tiče rada, oni su definitivno lenji. Objektivan sam u tom pogledu, ali sam u svakom drugom subjektivan... heh Filip svaki dan imaa izlive ljubomore, pa se posle izvinjava. Ako ima išta gore, to je izvinjavati se curi svaki dan... Mislim da će ga Stanija šutnuti čim izađu sa Farme. Ona ne može mirna, a on bi da bude uz nju sve vreme. Pućiće im veza kao balon
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
BULLETIN BREAKING NEWS U petak u Lisoviće ulazi Igbala Jevrić Ekrem će biti manji od makovog zrna Pročitao sam ovo u Alo novinama ili u Blicu. Nisam siguran gde
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
Зорка избачена са фарме! 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Empedokle
|
|

Pridružio se: 21 Sep 2012, 14:26 Postovi: 61
|
čitati od dolje ka gore,u pitanju je transkript sa Farma chata
Empedokle': na toleranciji i poniznosti se sebi zahvaljujem Empedokle': unaprijed hvala na razumijevanju Empedokle': ne treba mi odobravanje a negiranje ili demant bih volio čuti Empedokle': Ovo sam rekao Ja...stari Grčki slobodnjak Empedokle': Ne pričam o nacionalnim osjećanjima i slično,pričam o karakteru ljudi koji žive tamo,ljudi koji su mijenjali religiju,ljudi koji nemaju svoju ličnu vjeru,oni vjeruju samo ako su na kumbulj ili ako su u stadu Empedokle': mada su svi... nekada Srbi iz Bosne,posle poturice pa Muslimani a sada Bošnjaci,za 50 godina Alaha pitaj šta.........isti ali isti Empedokle': Ovaj ĆOK (mislim da mu je pravo ime Kemo) iz Sarajeva grada iz seher Bosne je isti karakter kao i Alija Izetbegović.....sa Slobom jedno sa Tuđmanom drugo a sa Kirom treće
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

|
име му је Сулејман
апсолвент празне приче!
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ode Zorka. Zao mi samo sto onu dobro ne izdegeneci makar da je imala pravi razlog za izlazak.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Lila je napisao: Ode Zorka. Zao mi samo sto onu dobro ne izdegeneci makar da je imala pravi razlog za izlazak. Lila, ne mogu da verujem da vi podržavate nasilje Zorica je mentalno obolela osoba i sevap je što je izašla napolje Njoj će ovako biti bolje. Nije za nju rijaliti show.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Ćao Žex Noćas je baš bila gadna frka...isposvađali su se baš gadno i plus je Zorka izbačena...Trebali su i Irvasicu zajedno sa njom u paketu.A i Karan i Bebi. Sve kao fol neke zvijezde,jadne li su one. A od svega najbolje znaju da se svađaju,da vrijeđaju,da prostače,da o sebi pričaju hvalospjeve i da manipulišu.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha Senka
J anisam gledala, al sam cula svi pricaju o dogadjajima s afarme kazu sinoc , tj do jutros 5 ujutro bilo bas ludilo Bebi dol povredila neku , valjda tu Sasku dok joj otkopcavala haljinu , pa ova isla na usivanje prsta ova Zorica izbacena, pogledala sam snimak, nije mi to bas za izbacivanje ova je polila, i Stanija je na nju skocila ako su vec izbacili Zoricu trebali su i Staniju Mada svadja je skroz bzvz pocela ali u Zorici je to kuvalo danima....
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|