Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Ma gde ce takve veze opstati .Ceranici su se znali i pre farme pa po izlasku pukla je veza. Nema nista niti od jedne niti od druge veze samo ne znam da li da zalim Filipa ili da kazem blecak je tako mu i treba. Polako se odbrojava druga polovina vremena na Farmi izlaziti ce jedno po jedno vec sam cini mi se napisala bilo bi bilje da prvo Filip izadje pa da vidimo kome bi se Stanija prisljancila. Ona ima vec 27 godina to je za straletu vec dobar broj godina i mora da nadje nekoga za koga ce se zakaciti verovatno Filip nije dobra prilika za to odnosno nema dovoljno para za njene prohteve.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Meni Filip deluje kao glupa masa. Ova ga okreće oko malog prsta, a on non stop joj govori ''Pogrešio sam'' ''Nisam hteo'' Curi kada non stop povlađuješ popeće ti se na glavu... Iz ličnog iskustva ti pričam.... heh Zato sam sada za 180 stepeni promenio ponašanje i sve klizi kako treba
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Mozda na ovoj Farmi se napravi i kakvo bebce e to bi bila dobra nagrada jer od bebceta nema veceg bogatstva ostalo je sve nevazno.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zika je napisao: Ume li ovaj mrča Danijel uopšte da hebe ? Svaki seks Jovana gore, a on kao metar drva, nepomičan ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Lila je napisao: Mozda na ovoj Farmi se napravi i kakvo bebce e to bi bila dobra nagrada jer od bebceta nema veceg bogatstva ostalo je sve nevazno. Neka prave bepče kada se pročiste. Mo'š misliti kakva bi to beba bila od neprestano pijane majke i oca ? Bolje prvo da se izleče od alkohola, pa posle deca ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Žex je napisao: Lila je napisao: Mozda na ovoj Farmi se napravi i kakvo bebce e to bi bila dobra nagrada jer od bebceta nema veceg bogatstva ostalo je sve nevazno. Neka prave bepče kada se pročiste. Mo'š misliti kakva bi to beba bila od neprestano pijane majke i oca ? Bolje prvo da se izleče od alkohola, pa posle deca ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...Jovana dominantna ženska...šta će jadni Danijel,nije mu se bočiti sa njom... ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
Lila
|
|

rang

|
Nocas su starleta Stana i maneken Filip proglaseni za najlenjiji par pa su krecili gazdinu kucu u gluvo doba noci .To im je kao kazna.Eki spava a oni okolo krece i brisu.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Lila je napisao: Nocas su starleta Stana i maneken Filip proglaseni za najlenjiji par pa su krecili gazdinu kucu u gluvo doba noci .To im je kao kazna.Eki spava a oni okolo krece i brisu. lilo ti baš ne voliš Staniju... Poslije tog krečenja Filip je opet ljubomorisao pa se Stanija rasplakala...onda se on izvinjavao...pa rekao da neće više,po ko zna koji put... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|