OPROSTILA MU LJUBOMORU JAČI OD SVIH: Stanija i Filip ponovo u ljubavi!
Filip je priznao da je pogrešio i da je on kriv za svađu koja se desila zbog priča Darka Lazića i repera Cvije, a Stanija mu je oprostila
Stanija i Filip ponovo u ljubavi. Posle burne noći i velike svađe, par je izgladio nesuglasice koje su između njih uvukli reper Cvija i Darko Lazić, koji su bili gosti na imanju Lisović.
Sve je počelo pričom da se Stanija raspitivala o svom bivšem dečku, što je kod Filipa izazvalo ljubomoru. Darko je čak Staniji rekao da se napolju priča da se ona zabavlja sa pe**r, a starleta je to navodno i potvrdila. Iako je Stanija pokušavala da ubedi manekena da je sve to izmišljeno i da namerno žele da ih rastave, Filip je ostao ubeđen da starleta misli na svog bivšeg dečka i da nije iskrena s njim.
Međutim, Filip je danas priznao da je pogrešio i da je sinoćna svađa bila njegova greška.
"Neka bude moja greška. Ne želim da se to više ponavlja", pokunjeno je priznao Filip.
"Ljudi su ljubomorni na nečiju ljubav i hoće da ih rastave. Kada izađemo odavde biće još takvih priča koje će te dočekati. Ovo je smešno šta te sve čeka napolju. I svi ti se mešaju. Znaš koliko moraš da budeš jak. Znaš li koliko će biti Lazića i Cvija kada izađemo?!", ubeđivala je Stanija Filipa da su svi protiv njih zbog njihove ljubavi.
"Ja sam jak. Neće se to više dešavati. Ovo je poslednji put", obećao je Filip.
"Da li si stvarno shvatio? I još nešto, da ovde uđe najlepši frajer na svetu, neću te prevariti niti ostaviti sve dok si dobar prema meni", rekla je Stanija i onda su se oboje bacili u zagrljaj i dugo ljubili.
Publika je najmanje glasala za glumicu, a farmeri su odlučili da u duel pošalju svađalicu Vesnu
Vesna Rivas i Goca Bjelica
Nominovane ove nedelje za izbacivanje su Vesna Rivas i Gordana Bjelica .Publika je najmanje glasala za glumicu, a farmeri su odlučili da u duel pošalju svađalicu Vesnu.
Voditelj Ognjen Amidžić je u subotu uveče došao na Farmu kako bi se izabrali duelisti. Obzirom na to da su Memo i Vesna Rivas bili sluge minule nedelje, takmičari su odlučivali između njih dvoje i najviše štapića su dali Vesni.
Goca Božinovska je još jednom zahvalila Mariji Petronijević jer je postavila za gazdu, aili i Memu koji se sam ponudio da bude sluga ove nedelje.
Pošto je nominovana Vesna Rivas je imala šta da kaže.
- Ovo za mene nije ništa novo – rekla je pevačica. – Ja vidim da ovde samo par ljudi mogu da zaključaju svoju sujetu. Svi koji su imali sukob sa mnom sada pričaju da Vesna ne valja. Što se tiče Stanije, ona je sada potvrdila da je priluškivala moj intervju, a Memo se pritajio u poslednje vreme jer se verovatno plaši Arena.
Bosanac je posle Vesninog izlaganja rekao da svim ljudima na Farmi želi sve najbolje I da samo nastave sa svojim “čokama”.
Ognjen se oglasio i reako da je vreme da se izabere drugi duelista, a ove nedelje je to Gordana Bjelica.
Za koga od dve farmerke će biti kraje rijalitija gledaoci će videti već u nedelju uveče.
Doživela nervni slom ali ostala na Farmi zbog novca: Ljuba Pantović saznala istinu o kćerki i dečku?!
Novac je, može se zaključiti, u ovom trenutku preči od istine za Ljubu Pantović (34), aktuelnu učesnicu rijalitija „Farma“, koja je zbog para navodno ostala u rijalitiju čak i nakon posete ljudi iz centra za socijalni rad, koji su je saslušali zbog priče da joj je ćerka trudna, a da je otac njen dečko! Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskog produkciji, Ljuba je preplakala zbog saznanja da joj je ćerka trudna, a da je otac njen dečko, ali se ipak vratila u „Farmu“. “Zbog zanemarivanja maloletnih ćerki, čiji je otac Karađorđe Subotić u zatvoru, kako sam čuo, Ljubu Pantović je pre nekoliko dana iz „Farme“ izvela socijalna služba, a između ostalog, rekli su joj i za napise u medijima prema kojima je njena starija, ali još uvek maloletna ćerka Aleksandra (16) priznala da je trudna sa majčinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32). Ljuba je tu informaciju veoma teško primila, počela je da plače i jedva su je smirili. Žena je doživela nervni slom, potpuno se oduzela. Onda su joj rekli i da je njena ćerka sve to kasnije demantovala, da je rekla da nije trudna, kao i da nije u vezi sa majčinim dečkom, već da je to izmislila da bi stricu nanela zlo. Ali, Ljuba ipak nije prestajala da plače”, počinje priču izvor i dodaje da bilderka posle svih saznanja ipak nije napustila rijaliti. “Priča se da je Ljuba rekla da želi da ostane na farmi i kao razlog navela da ostaje zbog novca. Svi su bili zbunjeni, ali to je bila njena odluka, te je vraćena u program”, rekao je dobro obavešteni izvor. U želji da dobijemo komentar u vezi s ovom pričom, pozvali smo centar za socijalni rad, ali se niko nije javio, dok su iz produkcije „Farme” demantovali naša saznanja. “Socijalni radnici nisu posetili farmu niti je Ljuba, kao što smo ranije rekli, obaveštena o dešavanjima van rijalitija, te stoga nema potrebe da komentarišemo ove navode”, rečeno nam je u PR službi. Podsećanja radi, nedavno je brat Ljubinog supruga izašao u javnost sa informacijom da je njena starija ćerka Aleksandra zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32), koji već ima četvoro dece. Njegovu priču kasnije su potvrdili i Čabarkapa i maloletna Aleksandra, te su ispričali da će otići u Austriju kada on raskine sa Ljubom. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, Aleksandra Subotić je u javnost izašla sa potpuno drugačijim informacijama i demantovala vezu i trudnoću sa majčinim dečkom, dodajući da su celu priču smislili Čabarkapa i ona kako bi iznervirali njenog strica, koji je poludeo što je Ljuba ostavila decu svom dečku na čuvanje. Posrednu potvrdu da između nje i dečka stvari ipak ne stoje kao ranije dala je sama Ljuba Pantović kada je od Darka Lazića, koji je gostovao na imanju u Lisoviću, naručila pesmu „Umri u samoći“ i posvetila je upravo svom partneru. Osim ove pesme, Ljuba je sa Jovanom Tipšin pevala pesmu „Zagrli me ti“ Goce Lazarević, te je bilo izvesno da se stihovima „jedno drugom smo bili sve, prva ljubav, sreća i proleće, sada prošlo je, prošlo sve“ oprostila od dečka za koga se spekuliše da je napravio dete njenoj maloletnoj ćerki.
Iako su se starleta i maneken pomirili, za Staniju je svađa bila veoma potresna i sakrila se u štali i sama plakala
Stanija uplakama. Filip i Stanija su se u petak na žurki koju im je priredila Zadruga posvađali zbog pevača Darka Lazića i repera Cvije i iako se par pomirio, starleti je izgleda svađa teško pala. Sakrila se u štalu i sama pustila suzu, daleko od očiju farmera.
Sve je počelo pričom da se Stanija raspitivala o svom bivšem dečku, što je kod Filipa izazvalo ljubomoru. Darko Lazić je čak Staniji rekao da se napolju priča da se ona zabavlja sa pe**r, a starleta je to navodno i potvrdila. Iako je Stanija pokušavala da ubedi manekena da je sve to izmišljeno i da namerno žele da ih rastave, Filip je ostao ubeđen da starleta misli na svog bivšeg dečka i da nije iskrena s njim.
Iako su se pomirili i maneken priznao da je sve on kriv i da se tako nešto više neće ponavljati, za Staniju je to bilo previše. Sakrila se u štalu i plakala je.
Farma: Goca posle izbacivanja: Moje pismo će da izazove haos
Iako se glumica u ponedeljak uveče uz pomoć glasova publike vratila na imanje u Lisovićima, Goca je u nedelju uveče opet napustila rijaliti
Gordana Bjelica je opet izbačena sa Farme.
Iako se glumica u ponedeljak uveče uz pomoć glasova publike vratila na imanje u Lisovićima, Goca je u nedelju uveče opet napustila rijaliti. Ona je rekla Alesandri Jeftanović posle izlasak sa imanja da je ostavila pismo koje će da izazove haos na Farmi.
- Znaju od Moskve do Amerike da ja znam zbog čega sam napustila Farmu – rekla je glumica. - Volja publike se kanališe ponašanjem tako što će sada imati kolariću-paniću sa Vesnom Rivas. Ostavila sam im pismo koji će da izazove urnebes.
Glimica se osvrnula na kratak boravak na imanju pa je istakla da nije bežala od svađe.
- Ulazim u sukob kada zatreba. Ova igra je mnogo više od obične igre, a to će videti na kraju. Ja ne glumim, ovo sam sve bila ja.
Goca je otkrila I nešto o Vesni Rivas.
- Ona se žena pripremila da ostane do januara. Zauzela je ceo garderober. O svakome zna sve. Rekla je da ju je drugarica posavetovala kako i šta da radi. Ona za mene nije Vesna, za mene je Jasna. Svi ukućani će biti u panici i pitaće se ko stoji iza Vesne pa se uvek posle Arene vraća.
Inače nešto ranije za razliku od prethodnih duela, kada su takmičari birali kviz znanja ovaj put kao poligon za takmičenje izabrana je igra u kojoj su Vesna i Goca morale da pomeranjem centra ravnoteže lavirinta sprovedu lopticu kroz njega i ubace je u ćup. U igri je pobedila Vesna Rivas kojoj su se posle pobede udvostručili glasovi.
Nakon prebrojenih glasova publike konačni rezultat je bio ovakav. 19.15% glasova publike za Gocu i 80.85% za Vesnu.
Situacija na imanju u Lisovićima na "Farmi" postala je veoma uzbudljiva jer je Zorica Marković legla preko Milana Tarota i stiskala ga svojim telom.
Farmeri su se rvali i valjali po krevetu. Zorica je preksinoć došla na ideju da probudi farmere, a pošto je Milan tada spavao, bio je idealna prilika. Zorica ga je okupala gelom za tuširanje , tako da je bio sav mokar. Pevačica se pobrinula da Tarot ne može nigde da mrdne jer ga je poklopila svojim telom. "Hoćeš li da budeš dobar? Hoćeš da me slušaš", rekla je Zorica.
Zorica Staniji: Darko je prenosio Ljubi kako se ko kotira napolju
Sedeli su Darko Lazić i Ljuba na jednoj stolici, a njena bubica je bila daleko, sklonila ju je. On je njoj pričao sve, kako se ko kotira napolju, rekla je Zorica
Zorica Marković je rekla Staniji da je čula kako Darko Lazić i Ljuba pričaju o starletinom bivšem dečku i da će on prebiti Filipa i nju kad izađu.
"Ja sam čula sve. Sedeli su Darko Lazić i Ljuba na jednoj stolici, a njena bubica je bila daleko, sklonila ju je. On je njoj pričao sve, kako se ko kotira napolju .", rekla je Zorica Staniji, kao i da joj je Darko grubo odbrusio kada je ušla da čuje šta pitaju.
Kasnije je Zorica rekla da su Tarot i Vesna Rivas pričali o Stanijinom dečku i da je Tarota Vesna sve ispitivala i ko je i šta je, ali da on nije mogao da joj kaže.
Vesna ga je ispitivala o svemu, a on je rekao da je gledao u šolju Staniji i da će biti mrtva kad izađe, a gledao je i Filipu u šolju, a on je plakao.
Za ljubitelje rijaliti programa, Željko Mitrović je najavio da će ih tokom leta zabavljati rijaliti, u kojem će učesnici krstariti na luksuznom brodu, a od septembra gledaoce će obradovati nova tura farmera
Iako se trenutno prikazuje četvrta “Farma” na TV “Pink“, organizatori već najavljuju i peti po redu rijaliti, i to već u septembru! Naime, vlasnik TV “Pink” Željko Mitrović najavio je da će po završetku četvrte sezone rijalitija u Lisoviću, početi novi šou “Krstarenje” koji će trajati tokom leta. Odmah posle njega startuje nova sezona u kojoj će se farmeri boriti za naklonost publike.
U “Jutarnjem programu” Mitrović je pričao o programima na kojima će se 24 časa dnevno prikazivati rijaliti uživo. Za ljubitelje ove vrste programa, Željko je najavio da će ih tokom leta zadovoljiti rijaliti u kojem će učesnici krstariti na luksuznom brodu, a od septembra će gledaoce obradovati nova tura farmera.
Podsetimo, učesnica ove sezone Ljuba Pantović saznala je da joj je ćerka zatrudnela sa dečkom i jako teško je to podnela.
Filipova majka: On je previše fin i vaspitan za Staniju!
Oko zaljubljenog para Filipa i Stanije digla se velika medijska prašina, tako da su se oglasile i straletina i manekenova majka.
"Nije istina da je moja ćerka u vezi sa nekim tamo dečkom koji je istetovirao njeno ime. Stvarno mi nije jasno ko izmišlja to", rekla je Slavica Dobrojević. Ona misli da je Staniji stvarno stalo do Filipa, ali i uzima u obzir uslove u kojima se nalaze. Zbog tih uslova koji su teški, Stanijina majka smatra da je došlo do svađe. Da se podsetimo, starleta je izbacila Filipa iz svog kreveta i vazvala ga pederom i papučićem. Filip joj tada nije ostao dužan, pa ju je nazvao "kurvom": Sa druge strane, Filipva majka Lidija smatra da on nije dečko za Staniju. "Filip ume da bude posesivan, ali mislim da ga na “Farmi“ nervira to što se drugi mešaju u Stanijinu i njegovu vezu. Izgleda da on misli da su njih dvoje poseban svet. Međutim, ona šalje provokativne izjave. Možda je to prejaka reč, ali njene izjave bockaju u najdublju intimu. Njoj treba neki napucani momak, koji će da se bije za nju. Filip je previše fin i lepo vaspitan", kaže ona.
Gordana Bjelica po drugi put je napustila imanje u Lisoviću, ali ne žali zbog toga. Ona kaže da je znala da će se dogoditi mnoge stvari, jer ima dar da predvidi situacije koje će se desiti u budućnosti. - Svi mi govore da sam vidovita, a to se potvrdilo po ko zna koji put. Samo ću reći da sam preko Ambasade Rusije svojevremeno bila u njihovoj školi koja se bavi ljudima s takvim sposobnostima.
Kako gledaš na „Farmu“ nakon drugog ulaska?
- „Farma“ za neke ljude predstavlja sigurnu kuću. Neki od njih su se pripremili za nekoliko meseci i znaju da će ostati. Šta se to dešava s njihovim karijerama? Njih je neka teška muka naterala da tamo dođu.
Ko je pokazivao ljubomoru zbog toga što si se vratila?
- Kada je reč o ženskoj ljubomori, sve do jedne su me tako gledale. Samo je u pitanju gradiranje i koja je koliko gradi popila. Sve su bile ljubomorne, pa i neki muškarci.
Ko je pobednik, po tvojoj proceni?
- Radojka je prešla onaj prag mudrosti na koji smo navikli da vidimo od nje. Ona polako korača prema Knez Mihailovoj ulici. Već vidim gde i kome se priklanja. Filip Panajotović i Stanija Dobrojević takođe imaju dosta izgleda da ostanu do kraja.
Goca Bjelica ostavila je pismo, kojim je šokirala mnoge farmere. U jednom delu pisma, pored proglašenja Ekrema za gazdu, direktno je prozvala Mikija Mećavu i Jovanu Nikolić.
- Danijele, vidim da s Jokom već spavaš leđa o leđa. Stid ili premor? Joka preforsira i kada radi, jede i pije. Milionima muškaraca pokazala je kako ona to jezikom u krevetu umije. Joko, Bog ti dao lepotu i dobru dušu, pa se nadam da ćeš se smilovati i na Mikija. Znam da bi i minđušu dao za jednu noć sa tobom – napisala je ona, a ostali su bili šokirani.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu