Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pčelo moja pčeliceeee sleti mi na laticeeee popi moje sokoveeee napravi mi meD
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ne dam da ovaj osjecaj ode negdje u meni tvoj je znak i pramen vatre i kap vode ti si svijetlo, sve je mrak
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ritam mi ljubav razbudi, ja pijana od ljubavi, na greh te nocas navodim volim da zavodim. Ritam mi ljubav razbudi, ja pijana od ljubavi na greh te nocas navela lepota balkanska. ![[pueschael.gif] [pueschael.gif]](./images/smilies/pueschael.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
..samo imam zelju za gubitkom pamcenja...Nije ovo zivot,ni zivotarenje,samo mlada,cekam brzo starenje.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Uvek sa telentom da udarim u kontru da razhebem u startu da izvucem tu kartu koja nikom ne treba i leba, zaboravim da kupim kad rucak vec je gotov pa osecam se glupim
Umesto devojci da kazem da je volim tu se shebem pa kazem da mislim o zenama golim sto sam tol'ko iskren kad mi ne ide na ruku i tako bez veze samo sebi stvaram muku....
Kome lizu bulju ja gazim mu po zulju koga gledaju ko sugavog ja mu pruzim ruku....nastavice se....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ko mi tebe uze Tamara prodala si suze drugima, nocima ja sanjam tvoje tragove kuda idu izgubljene devojke.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Dobro je kad te dugo ne vidim nisam kriv, a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizim a kad ti pridjem, ja te obidjem
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Doruckujem rucak a rucam veceru cutim i smejem se kada se svi namrste i deru ja sam demode kad su svi oni u trendu imam dvajes i dve godine sutra punim dvajes jednu...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ja Ena nisam tvoj sin,zapamti to,to mozes raditi s njim za mene je vec kasno.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Hej moja dusice izbaci bubice iz svoje lepe lude plave glavice, ne budi dete obuci papuce dodaj mi jastuce nezno me zagrli i ponasaj se prirodno skuvaj mi kafu napravi sendvic
|
|
|
|
|
|