Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Radojka je genijalac...dala Ekremu štapić da više ne lupeta... Goca i Jovana daju obe Vesni... Danijel takođe njoj... Tarot daje štapić Vesni bez dileme... Da Žex...toliko smiješni da ih ne mogu ni upisati ovdje... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Radojku obožavam. Ona je osoba na mestu i jako prijatno stvorenje Pored nje dopada mi se nova ukućanka Marija Ostali glumataju i non stop se blamiraju
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Stanija,Radojka,Goca i Tarot su u igri za otići... Tarot sjeda...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Sjeda i Stanija... Ili Goca ili Radojka... Radojka je duelista...zajedno sa Marijom i Vesnom Rivas...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
I Filip Mitrović je direktno nominovan zbog spavanja u toku dana...ide u štalu sa Marijom...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Znači
Vesna Marija Filip Radojka
Po meni ispašće Radojka. Nažalost Marija ili Filip pobediće u igri znanja, Vesna Irvas ima standardno glasačko telo, jedino će Radojka proći kao bosa po trnju.
Moguće da će glasači Dula Galibabinca spasiti Radojku, ali teško ... 90% da ispada Radojka
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Radojki bi bilo najpametnije da prilikom igre znanja samo druga pruzi ruku i ko pogresi da dobije koji poen. Volela bih da ispadne Filip.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ne znam ko bi mogao ispasti...ni Marija se baš nije pokazala...lično bih voljela da ispadne Irvasica ovaj put...ili Marija...
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Navijam da odleti Filip. Mislim... ko je on uopste? Vise sam ja VIP od njega ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne bih ga komentarisala, jer je totalno nebitan i u svojoj ulici. Marija je prelepa devojka i veoma kultivisana. Cutljiva je jadna, jer ne moze da dodje njena kultura do izrazaja. Zao mi je sto ne pokaze zube onim zenetinama. Radojka... prostodusna zena, zena sa sela, zna sta je rad i red. Cula sam da je ogovaraju da ne ume da mesi hleb i ne verujem u to. Sve su to vajne kafanske domacice, lokadzije od malih nogu. Ona je za njih dama. Rivaska. Ruku na srce, bez nje bi bilo monotono. Kad oplete, ne zna da stane xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Navijam da odleti Filip. Mislim... ko je on uopste? Vise sam ja VIP od njega ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne bih ga komentarisala, jer je totalno nebitan i u svojoj ulici. Marija je prelepa devojka i veoma kultivisana. Cutljiva je jadna, jer ne moze da dodje njena kultura do izrazaja. Zao mi je sto ne pokaze zube onim zenetinama. Radojka... prostodusna zena, zena sa sela, zna sta je rad i red. Cula sam da je ogovaraju da ne ume da mesi hleb i ne verujem u to. Sve su to vajne kafanske domacice, lokadzije od malih nogu. Ona je za njih dama. Rivaska. Ruku na srce, bez nje bi bilo monotono. Kad oplete, ne zna da stane xaxaxa Morao sam da se logujem samo zbog boldovanog. Ja vrlo dobro znam koliki si ti VIP i svakako si poznatija od Filipa. To ću svima da potvrdim Toliko od mene Moram da palim.... Pozzz sys
|
|
|
|
|
|