Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aj cuti tamo i salji predljoge,da bog da ti oci bile svetle
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
casual je napisao: poslacemo predloge trudicemo se i onda ce Zloca izbaciti projekat i vratice nas u depresiju  Nemo' se frcite, necu se trudim vise dok mi opet ne proradi takmicarski duh... sacu posaljem neko g**no ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Ko ne posalje predlog ispucale mu pete i dupe mu se ojelo! Ne budite lenji i nemoj da vas sramota...vidite kako ja, ne znam al se zabavljam. AJCAD  Zlobni je napisao:
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Zlobni je napisao: casual je napisao: poslacemo predloge trudicemo se i onda ce Zloca izbaciti projekat i vratice nas u depresiju  Nemo' se frcite, necu se trudim vise dok mi opet ne proradi takmicarski duh... sacu posaljem neko g**no ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ovo si grozno napisao i znam da nisi mislio nista lose, ali ispada da si su nasa nasnimvanja g**na pa sad ces i ti tako nesto snimiti jer si mnogo bolji od nas inace, pa si izgubio takmicarski duh. Et'.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Ne bre, to si ti tako protumacila... ja sam rekao da je ovo sto sam ja poslao bezveze i to nema nikakve veze sa vasim pedlozima. Vasi predlozi su dobri kao i uvek... a takmicarski duh sam izgubio jer sam pobedio prosle nedelje tako da je red da se iskuliram malo dok mi se opet ne pojavi zelja za pobedom... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
LaYa je napisao: znam da nisi mislio nista lose Et'. i drugi put lepo to napisi,kao sad ne znas ti sta zenski mozak može da smisli
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa je napisao: LaYa je napisao: znam da nisi mislio nista lose Et'. i drugi put lepo to napisi,kao sad ne znas ti sta zenski mozak može da smisli opušteno pile, znam da je teško vreme leči sve
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
casual je napisao: Bravo ti ga Kežo bate,odlicno hahahaahahah
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hvala Pite ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|