Moja si hrabrost i moj strah, moje želje i moja realnost Moj svemir i moje jezgro, sunčana dolina i moj tmurni oblak Moje slatko i moje gorko kiselo i ljuto i moje oporo Trožilni kabel,moja sklopka, moje svetlo i moj mrak Moje juče i nikad sutra, Moja tuga i moja seta, sreća i osmeh i moj vedar dan Moje Sunce i moj Mesec, Moja kiša,led i grad, žega i omora i moja glad Moj sluga ili moj kralj, tvoja princeza i tvoja sluškinja. Moja radost i moja tuga, moja olujai moja duga Moja bol i moj gnev, moja radost i moj smeh Moje svanuće i moj zalazak, moja misao pred san Moja robija i moja sloboda, moje bogatsvo i kora hleba Moj vetar i moja oluja moje leto i moja zima Moja čežnja,tiha patnja, Moja želja,nedosanjan san, Moj smisao u novi dan, Moje sve i moje ništa.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu