Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
samo ti prepisuj
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije problem privuci zenu izgledom, problem je kako zadrzati tu zainteresiranost i privucenost ono...uglavnom te privuce zgodan, sarmantan, lijep i bla bla bla na prvi pogled..privlacan muskarac ali malo koji zadrzi tu prvobitnu privlacnost nakon price...ispostavi se da je vanjstina drugacija od unutrasnjosti..totalno neprivlacna znaci..ne postoji TIP...desi se... msm nismo tinejdzeri pa da pisemo kako nas privlaci, visok, zgodan, kurvanjskih plavih ociju, zaebanog osmijeha i ovo ono...mora biti muskarac, ostalo su detalji 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
znaci, moji detalji te privlace
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
1. šarmantan 2. zabavan 3. nepredvidiv 4. pomalo tajanstven 5. drzak s mjerom Ja redovito padam na tipove u određenim hlačama...al ne bih o tome sad dublje... Ili neki od ovih...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Taj sto ga opisa isti ja, samo ne znam kakve su to pantalone u pitanju da kupim jedne ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bogat
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
E to Emice carice, ih sto volim posteno i iskreno....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
ja sam od onih koje glasno izgovore ono sto druge misle ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: nije problem privuci zenu izgledom, problem je kako zadrzati tu zainteresiranost i privucenost ono...uglavnom te privuce zgodan, sarmantan, lijep i bla bla bla na prvi pogled..privlacan muskarac ali malo koji zadrzi tu prvobitnu privlacnost nakon price...ispostavi se da je vanjstina drugacija od unutrasnjosti..totalno neprivlacna znaci..ne postoji TIP...desi se... msm nismo tinejdzeri pa da pisemo kako nas privlaci, visok, zgodan, kurvanjskih plavih ociju, zaebanog osmijeha i ovo ono...mora biti muskarac, ostalo su detalji  ne plavih vec tamnih to za vecinu zenskih vazi visok tamne oci tamna kosa taman ten ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|