Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Da...i Sha ...i Ćemo...mene nervira i Ljuba... Ma ima njih koji se svađaju...ali ove su i proste...
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Stanija do kraja... ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Stanija mi je među njima najsimpatičnija...
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Smorise danas ceo dan. Jutros mi je bilo najsmesnije kada je Saska karan jurila Sha po Farmi i svadjala se sa njim. Stanija dosada ne moze biti gora a i nije nesto posebno ne znam zasto smatraju da je ona lepa ,ali o ukusima ne treba raspravljati. E vidim da je Zex sa Staniju. Zex ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Šta ću kad sam slab na nju... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Haj Lila 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: Šta ću kad sam slab na nju... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Haj Lila  Pa ovdje ne lici na sebe. Tamo je na Farmi bas nikakva , neuredna ne videh je ni na zurkama skockanu nego nesto apa trapa a i voda onoga telca Filipa sa sobom ko Dindo medzeda.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Naravno da ne liči na sebe, kada na Farmi ne nosi šminku Retko koja cura sme kao ona.... Bez šminke je svaka drugačija... Zašto bi bila skockana na žurci ? Pa nije to Interkontinental, već selendra zvana Lisović
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: Naravno da ne liči na sebe, kada na Farmi ne nosi šminku Retko koja cura sme kao ona.... Bez šminke je svaka drugačija... Zašto bi bila skockana na žurci ? Pa nije to Interkontinental, već selendra zvana Lisović Joj Zex sto me nasmeja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , doduse ona ima svetsku karijeru ona je puna ko brod pa dosla u Lisovice da joj udele koju paricu .Koliko je samo kukala kada je one sedmice kaznjena za honorar. Zao mi je Zex ali meni se ne svidja mozda sto onoga telca voda sa sobom a kada ga isprati preko kapije nece ga vise ni pogledati.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Meni se baš zbog toga sviđa STANIJA, STANIJA... ŽIVELA STANIJA, ŽIVELAAAAAAA (Ko zna možda ovo vidi Stanija, pa i ja postanem njen telac ) Uživaj Lila, pa se kuckamo  Laka noć... Idem polako 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Da li je moguće da su se oni onako pljuvali danas ceo dan ma jle moguČe da je ovo Stanija.. pa ne liči na sebe uopšte
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|