Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Magari noci pred vrati magari ninega ni. jer bi triba spati ma jos mi se ne spi. i niki vitar u glavi pensan ka di si ti.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Pomislis li nekad na mene kad ugledas iste oci koga ljubis ovih dana uzivas li u samoci
Pomislis li nekad na mene stare vatre nisu zgasle cuvam za te zute ruze na mom srcu su izrasle
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Osta ovaj stari kompas u grudima a po polju nikli zabrani crne senke sto se gnezde u ljudima nadlecu me kao gavrani
Nekada sam putovao po mesecu kroz vilajet pun hajducije a sada me oci ljudske plase vise nego vucije
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Al tebe volem, to je fakat.. Ti si mi ljubav jedina.. Prodacu onu nasu kucerdu "na lakat".. Pa nek je stoput dedina.. Da kupim cetir konja besna.. Da ih u oblak upregnem.. Pa s tobom di nas niko ne zna uteknem..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zaljubi se u mene reci glasno to nije ljubav, ljubav kada o njoj cutimo.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Sada znam da je mome srcu nebo granica tvoja ljubav mu je zadnja stanica vise se ne bojim otkad tebe poznajem ti si taj, moja dusa samo tebe osjeca neka stane cijeli svijet i pogleda moje oci pune ljubavi
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Zastalo je vreme usne su nam neme a ti me mazis pogledom
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Mozda nikad neces saznati Kud me vetar odnese pa vrati Al’ za mene jedan osmeh sacuvaj Ljude nikad ne pitaj Gde smo stali nastavi
Zivi zivot kad ne mogu ja Dobro cuvaj strah u kostima Spali moje slike sve Da te iz sna ne bude Da ti nikad ne pozele dobar dan
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ti daješ meni svu ljubav svijeta, ja nemam šta da dam. Ljubomorni prsti tvoji takli me lako, Molim te idi ostavi sve ovako.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej,rano moja, hej
S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
|
|
|
|
|
|