Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 13:15

Autoru Poruka
Nora
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 23 Jun 2012, 10:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Karleuša na pjenu od Budve

Slika

Ovo leto je u znaku JK!
Nov album „Diva“ rasprodat je u 300.000 primeraka, i to za samo jedan dan, njen suprug, fudbaler Duško Tošić, potpisao je višemilionski ugovor za turski klub Genčlerberligi, a ona je započela promotivnu turneju desetog, jubilarnog diska... Klubovi u kojima nastupa Jelena Karleuša dupke su puni, baš kao što je sinoć bio i budvanski „Trokadero“! Ulaznice su planule nepuna dva dana nakon najave koncerta, a nekoliko stotina ljudi je ostalo ispred diskoteke, sve se nadajući da će nekako uspeti da se uvuku unutra.

JK je odsela u luksuznom hotelu „Avala“, u kojem noćenje u ekskluzivnom apartmanu s doručkom košta 300 evra! I naravno, iskoristila je lepo vreme da na balkonu pokaže svoju vitku figuru u izazovnom crnom kupaćem...

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 25 Jun 2012, 11:05
Korisnikov avatar
rang
rang

KARLEUŠA PROKOMENTARISALA IVANOVIĆA, A I ON SE OSVRNUO NA NJU

S obzirom da je često meta viceva koje voditelj priča u svojoj emisiji, pevačica je rekla šta zaista misli o Ivanoviću. Sa druge strane i Ivan je imao svoj jedinstven komentar.

Slika

Gostujući u emisiji "Ja to tako" na TV Pinku, Jelena Karleuša otvoreno je odgovarala na postavljena pitanja i osvrtala se na sve aktuelne teme vezane za nju i njenu karijeru. S obzirom da je često meta medijskih natpisa, Jelena je rekla da će je uvek nervirati loše priče o njoj jer ne može da se pomiri sa "neistinom, nepravdom i lažima".

- Ne prezam od toga da se posvađam pa i da tužim ako treba. Ja sam uvek neko ko sarađuje i daje ekskluzivne informacije, fotografije, a onda se dogodi da neko piše neistinu o meni. To me iznervira profesionalno jer oni bukvalno kolju bika za kilo mesa. Ti gubiš saradnju sa nekim ko ti je zlatna koka - sagovornika i ekskluzivu, rekla je pevačica.

Ona se osvrnula i na to što je rekla da voli kad je njen suprug, fudbaler Duško Tošić brani, jer kako kaže, ima mnogo ljudi, muškaraca koji eksplicitno, stalno iz nedelje u nedelju, iz dana u dan u svim medijima vređaju Jelenu.

- Ja sam njegova zena i majka njegove dece i normalno je da će na kraju odreagovati na sve te uvrede. Ja bih takvim ljudima glavu otkinula, a Duško se dobro kontroliše i sve se završi na jednoj verbalnoj odbrani mene.

Kada je voditeljka pitala Jelenu da li je tačno da je jednom rekla kako je Ivan Ivanović simpatičan, ona je dogovorila:

- On je po nekim svojim osnovnim karakteristikama muško, sa druge strane on je osoba koja je sebi napravila fantastičan marketing blateći moje ime, neka mu služi na čast i mogu samo da kažem da svi oni, a ima ih mnogo, moraće da shvate da će samo zauvek biti neko ko je napravio uspeh zahvaljujući mom imenu. Moje ime će uvek biti uz njihovo, zaključila je Jelena.

Poznati voditelj je baš u vreme kada je išla emisija u kojoj je pevačica gostovala, dobio komentar na "Tviteru" od jednog fana:

- JK u emisiji "Ja to tako" na ružičastoj televiziji neprestano priča o Ivanu Ivanoviću, a pritom tvrdi da bi mu glavu otkinula. Ironija.

Voditelj je samo kratko prokomentarisao:

- Malo je zaljubljena.

S media

SOPENHAUER

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 26 Jun 2012, 23:58
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

JK: Najveća zvezda na Balkanu je Ceca

Gostujući u emisiji "Tačno u podne" na televiziji Pink, Jelena je pored promovisanja novog albuma i frizure publiku javnost iznenadila priznanjem

Slika

Pevačica Jelena Karleuša šokirala je opet svojom izjavom. Gostujući u emisiji "Tačno u podne" na televiziji Pink, Jelena je pored promovisanja novog albuma i frizure publiku javnost iznenadila time što je priznala da su Čola, Brena i Ceca najveće zvazde na Balkanu.

Jedan od gledalaca je postavio pitanje ko su po njenom mišljenju najveće zvezde u Srbiji, a pevačica je u svom stilu odgovorila:

- Ja ću sad pomenuti sve one ljude koji su po stažu stariji od mene. Evo ja bih rekla Brena, Ceca i Čola. To su ljudi koji imaju mnogo fanova u Srbiji, a čiju publiku bih i ja volela da pridobijem - rekla je Jelena.

Novosti

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:09
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Jelena Karleuša @ Tačno u podne [1/2]

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 27 Jun 2012, 00:10
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Jelena Karleuša @ Tačno u podne [2/2]

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 27 Jun 2012, 10:37
Korisnikov avatar
rang
rang

Karleuša u rijalitiju

„Imoušn“ priprema šou „The Real Housewives“, u kome bi trebalo da učestvuju JK, Bojana Stojković i Sonja Lazetić

Slika

Leteće perje.
Jelena Karleuša bi zajedno s Bojanom Stojković i Sonjom Lazetić trebalo da bude učesnica novog rijalitija. „Imoušn“ je, naime, otkupio licencu za svetski poznati rijaliti-šou „The Real Housewives“.

Snimanje se planira za jesen u Beogradu, a od pet uspešnih žena koje bi trebalo da učestvuju prve tri kojima će biti ponuđen angažman upravo su supruge fudbalera Duška Tošića, Vladimira Stojkovića i Nikole Lazetića.

Još nije poznato ko će uz poznatu pevačicu, manekenku i vlasnicu restorana biti domaćice kuće, ali očekuje se da će ovaj rijaliti potući sve rekorde gledanosti.Planirano je da se u nekom trenutku u šou, koji će trajati 45 dana, uključe i njihovi muževi i deca. Međutim, detalji rijalitija i visina honorara još se čuvaju u strogoj tajnosti.

Slika

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 27 Jun 2012, 18:08
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Jelena Karleuša fan Džastina Bibera

Popularna pevačica kaže da pored Lejdi Gage obožava i mladog kanadskog pevača.

Slika

Jelena je tako otkrila da je deo armije obožavateljki najveće tinejdžerske muzičke atrakcije, koji spada i među najplaćenije izvođače na svetu.

- Ja sam veliki fan Lejdi Gage i iznenađenje – Džastina Bibera!!! ❤ – napisala je Karleuša na Twitteru.

Slika

Story

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 28 Jun 2012, 10:42
Korisnikov avatar
rang
rang

Karleuša: Ne učestvujem ni u kakvom rijalitiju!

Slika

Jelena Karleuša, Bojana Stojković i Sonja Lazetić demantovale su putem Tvitera navode medija da učestvuju kao žene fudbalera u novom rijaliti programu “The Real Housewives”.

Produkcijska kuća “Emoušn” otkupila je prava za jedan od najpopularnijih rijalitija na svetu, a emitovanje istog trebalo bi da otpočne na jesen. Spekulisalo se da će učesnice novog programa biti najpoznatije žene fudbalera, međutim, sve su odmah po objavljivanju vesti demantovale informaciju o učešću.

- Pronela se vest da ću biti u nekom rijalitiju. Čisto da demantujem takve gluposti – napisala Jelena Karleuša na Tviteru.

Supruga Nikole Lazetića oglasila se na istoj društvenoj mreži i napisala:

- Ne učestvujem u rijalitiju, niti me to interesuje! Moj život je samo moj i nemam nameru da ga delim sa celom državom! Hvala na pažnji!

Na to se nadovezala i supruga golmana Vladimira Stojkovića šalom:

- Što lažes kad smo se prijavile za sledeću sezonu “Farme”?!

Telegraf

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 28 Jun 2012, 15:47
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

ČETIRI GODINE BRAČNE IDILE: NJIHOVA LJUBAV ODOLEVA SVIM PREPREKAMA! (VIDEO+FOTO)

Pre četiri godine na ovaj dan Diva je izgovorila sudbonosno "Da"!

Slika

Pevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić danas proslavljaju četvrtu godinu od zvaničnog uplovljavanja u bračne vode. Njena Fejsbuk strana je okićena čestitkama od strane vatrenih fanova, a ne sumnjamo da će njih dvoje, kao i do sada, na originalan način obeležiti ovaj "njihov" datum.
Pogledajte kratak snimak sa njihovog venčanja i jedan od najemotivnijih momenata kada je mlada zapevala muzičku želju svog dragog!
Pridružujemo se čestitkama!

Slika

Smedia

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: JK - mala od skandala  |  Poslato: 29 Jun 2012, 09:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Karleuša dobila haljinu od 5.000 evra!

Tošić za godišnjicu braka iznenadio Karleušu kreacijom Stele Makartni, kakvu je nosila i Kejt Vinslet u Veneciji

Slika

Kad može Holivud, može i ona.
Ko kaže da muževi zaboravljaju godišnjice braka? To nije slučaj sa Duškom Tošićem, koji se propisno otvorio pa je svojoj supruzi Jeleni Karleuši poklonio haljinu čuvene modne kreatorke Stele Makartni.

To zadovoljstvo mu je izbilo 5.000 evra iz džepa! Kuriozitet je da je ovaj model haljine glumica Kejt Vinslet prošetala na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala prošle godine, što joj je donelo i nezvaničnu titulu najbolje odevene glumice! Inače, kako Kurir saznaje, ova haljina bila je Jelenina velika želja, tako da je Duško, zapravo, već imao jasnu ideju čime će obradovati svoju ženu. Ali, da se vratimo pomenutoj godišnjici... Godišnjicu braka njih dvoje su proslavili uz večeru.

- Nismo pravili ništa posebno, izašli smo na večeru i to je sve - rekao nam je Tošić.Ipak, bilo je posebno. Naročito Jeleni, koja je dobila skupocen poklon.

Slika

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu