Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Neće izaći Zorica... Ispada glumica... Videćete
Haj Zlobni
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
haj Zex.... e jebga ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pre dupliranja glasova (otprilike ovako je bilo )
Zorica Marković - 56% Jovana - 23% Goca - 21%
Zorica je ostala jer narod voli svađe Zorica će sada da pomisli kako je narod gotivi, pa će već sutra da udari po pljuvanju i primitivizmu
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
e kakav smo narod.... ustvari ti sto glasaju nisu bas reper za mentalitet celog naroda ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Zorica da je htela da uci do sada bi dobila najvise glasova.Znaci ima glasace. Glumica i Jovana usko. Jovana jedva sakupi pet tacnih odgovora. Glumica se nije pozdravila sa svima tako i sa Ekremom.Stvarno on je u petak rekao njoj da je neinteresantna i da ona izlazi u nedelju. Zorka nastavlja sa rsumom na Farmi.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Miki Mecava , novi Gazda. Bas sam se iznenadila.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Već sutra oblači kompletnu maskirnu uniformu NATO komandosa i kreće u novo gazdovanje. Što se tiče sluga, nemam pojma koga bi mogao da izabere... Možda će hteti da bude ''dosledan'', pa će opet Staniju da postavi za ženskog slugu. Videće se...
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: Već sutra oblači kompletnu maskirnu uniformu NATO komandosa i kreće u novo gazdovanje. Što se tiče sluga, nemam pojma koga bi mogao da izabere... Možda će hteti da bude ''dosledan'', pa će opet Staniju da postavi za ženskog slugu. Videće se... Kako mislis Vesna? Nisam primetila da Miki Mecava gotivi Vesnu. Mozda budu sluge Marija i Memo?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zdravo Lila... Ja Vesnu nisam pomenuo još od 1987-e kada je postojala fabrika cipela sa takvim imenom 
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Žex je napisao: Zdravo Lila... Ja Vesnu nisam pomenuo još od 1987-e kada je postojala fabrika cipela sa takvim imenom  U pravu si Zex (pomatufila sam) od ono vec sutra ucini mi se Vesna sutra ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) joj luda sam totalno. Izvini, godine.....
|
|
|
|
|
|