Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
A sto izasao Era? Je l' stigla tuzba za ono sto je pricao na pocetku?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Kako priča Miki Era je znao da će izaći ranije još dok je ulazio...samo nije znao kada... Stanija treba već da je u štali...izbaciće je...
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..šta se desava na farmi...očekujem iscrpan izveštaj..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Imas u " Sta novine pisu o farmi" detaljan izvestaj A ukratko, izasao Era a usao Cemo.. ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
koji ćemo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Eri se šlogirala punica pa izašao...
|
|
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Dobro jutro, ja nisam shvatila da ce Staniju da izbace nego samo da ce do daljnjeg biti u izolaciji dok Zadruga ne odluci.
Secate se Ceme kada se na Dvoru popeo na sto i kada je pukao.
Era ode i imala sam utisak da zna jer je bio pristojno obucen.
Sha mi je bas ogavan.
Stanija Filip k`o fol romansa.Fica se izgleda zatreskao a Stanija se o jadu zabavila morade javno reci u intervjuu ( kod Ognjena) da su oni vec mesec dana u vezi a ima decka van pa ga jos i pozdravi po sexi Sandri.
Miki Mecava totalno razocarenje ima kcerku od 23 godine a vacario Sexi Sandru.Eno ga obuo vunene carape stavio maramu na celavicu a vacario bi se.
Ekrem ko Ekrem ne znam da li su gori oni koji su ga doveli tu ili on koji je dosao.
Goca glumica beziizrazajna, vegetira tu izgleda je alkos.
Goca Bozinovska , takticar , jedino kada popije onda se odvazi da nesto kaze protiv Zorice.
Zorica , kabadahija i nema mere u vredjanju.Steta ja je se secam po dobrim dvojkama i super glasom i mislim da ce joj ova Farma stetiti u daljnjoj karijeri , izblamirati ce se.
Vesna Rivas, ostra na jeziku ali ipak inteligentnija od ostalih.
Saski Karan znam iz devedesetih i licno sam je upoznala.Prirodno lepa zena a sto se tice farme nevidljiva je , mislim da joj dolazak na farmu nece pomoci da obnovi nesto u svojoj karijeri jer ovih novih mladih pevaca ima kao mrava.
Aki , grandovac pun sebe a sta ces dete je to jos on nije porastao.
Era ,sta reci , o njegovoj prici suvisan je svaki komentar a sto se tice dolaska na Farmu nije mu bilo potrebno jer je on jos uvek u stanju zaraditi honorar ne nekoj tezgi.
Ljuba , meni nepoznata licnost,Zorica ju je nesvesno izbacila u prvi plan ali meni je jako losa osoba , cinican pogled, svadja sa Zoricom, svadje psovke nije onakva kakvom ju je njena majka predstavila.
Tarot, meni nepoznanica ili je totalni flegmatik, dzon obraz , ili se pravi lud , ili mu je to taktika ne kontam ga.
Radojka i Dule.Radojka mi je draga a Dule vec ima rijalitorski staz ma zna kako da se ponasa i provocira.Ona je bolja od Duleta.
I ostala oni mali Filip, Danijel, Jovana, Memo Marija po meni do sada nisu nista posebno pokazali da bi ih komentarisala .Mozda sam nekoga izostavila ali nije vazno.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Senka je napisao: Kako priča Miki Era je znao da će izaći ranije još dok je ulazio...samo nije znao kada... Stanija treba već da je u štali...izbaciće je... Senka je napisao: Eri se šlogirala punica pa izašao... Ne razumem Senkac ova tvoja dva posta Kako je znao da će izaći ranije, a šlogirala mu se punica ? To nikako nije mogao da zna Pre mislim da je spremao za buvaru zbog pedofilije.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ova Zorica non - stop trabunja o tome ko će biti sluga. Dosadna je kao livpro
|
|
|
|
|
|