Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Aha, to... E ako si... Čast mi je da si to uradila... Hvala  Drago mi je da vam se dopalo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ode Sandra Je l kome zao?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Žex je napisao: Sandra 5 % Za Sandru sam ub'o ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) Čuj žao... Kamo sreće da nije ni ulazila
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ode sisa lazljiva 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
...jutro.. ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) ..ja samo da se javnem... dok pijem kaficu čekam da vidim ko će nam gazdovati... ..evo ga i uključenje... ..ljuba i ša zagrljeni, nasmijani leže na onom krevetiću u dnevnoj.. ...filip, danijel i miki sede, face im k'o da su na necijoj sahrani , daleko bilo...tri komatja ženskih sede i jedu .. ..i stiglo pismo.......
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
živnuše svi... ..i zorka počinje sa čitanjem pošto dobi dozvolu od ekipe...
dragi moji farmeri..došao i taj dan...bla..bla..bla.....veliko iskustvo za sandricu...padalo joj teško...al' prilagodila se...fićku poručije da peva, dobar mu glas.. ..e sad možda je sandra je imala još nešto reći al' zorki ne ide čitanje baš od ruke...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
ee..oooo..zoko..eee..oooo..goco...eee..ooo...fićo....niš ne skontah...osim da su dule i radojka iskreni i da ih obožava...
..e sad zoka traži sulfrera u čitanju...vesnu...i nastavljaju čitanje... ..voli ih...sve...ne pada mi na pamet da dalje kuckam kad niš bitno ne reče...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ozbiljnoooo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..i tako....sandra mom neprimetnom crnogorcu produži vek trajanja..ni krivom ni dužnom... ..i sad il' mu opanci , il' obojci... ..njemu odlučujuća sedmica, dal će ljudi ostati ravnodušni prema njemu il' će postati bitan...
..tol'ko od mene...
|
|
|
|
|
|