Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
I ja imam talenat. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Samo da obavestim postene glasace da Minnie namesta glasanje.... recite NE korupciji ! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
posteno cemo glasati za onoga ko nam posteno plati
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da se odmah zna, ja glasam za Minku b ![[Lpostar.gif] [Lpostar.gif]](./images/smilies/Lpostar.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Propade ova forumska drzava pored takvih glasaca Sazivam medjunarodnu komisiju za regularnost glasanja - snosicete posledice i zavrsicete na sudu ![[goza.gif] [goza.gif]](./images/smilies/goza.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma kad tebi nije uspjelo da je srusis nece je nista srusiti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahhahahah Just  NEGO...pustite vi ove sto govore o korupciji nasjeli su na jacega od sebe pa bi da se boDu haha  uhhh..ne ide mi ovo, petak je SVI SA TALENTOM ILI BEZ NJEGA...BUDITE KREATIVNI, SNIMITE I DO VECERAS POSALJITE...meni na pp.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
svi snimite i posaljite predloge do veceras Molena ce ih postaviti krajem maja 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Ne moram ja, nek je srusi Megi, Nikita ili bilo ko drugi ali Minka ne sme da pobedi na ovom glasanju osim ako njen predlog nije stvarno dobar. Sve cu da vas stavim na crnu listu ![[deal.gif] [deal.gif]](./images/smilies/deal.gif) na celu sa Molenom organizatorom. Na dnevniku ce vasi avatari da budu prikazani da narod vidi koji klan MINIra ovu postenu naciju ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Zlobni je napisao: Ne moram ja, nek je srusi Megi, Nikita ili bilo ko drugi ali Minka ne sme da pobedi na ovom glasanju osim ako njen predlog nije stvarno dobar. Sve cu da vas stavim na crnu listu ![[deal.gif] [deal.gif]](./images/smilies/deal.gif) na celu sa Molenom organizatorom. Na dnevniku ce vasi avatari da budu prikazani da narod vidi koji klan MINIra ovu postenu naciju ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ..a haaa...nisam ni očekivala niš' drugo od jednog teroriste... srušiti Minnie. . .minirati.. ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) .nije nego...pa nisam ti ja bre forum..... begaj ... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|