Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena ja bih da glasam 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena... predvece sam zaspao i kao oparen skocio i poluzatvorenih ociju snimio predog za takmicenje i poslao ti da ne bih zakasnio. ako su te pojeli lavovi onda dobro, oprosteno ti je. ako leprsas po restoranima juga Afrike, hijaooooj... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Evo teme JBT  Znaci od srece i dragosti nasnimite i posaljite sutra do kraja dana...ne budite ljencuge!!!! Molena je napisao: ZNACI DA PONOVIMO.... PROSLI KRUG POBJEDILA JE LAYA...u tijesnoj borbi sa Zlobnim. VIDITE DA SE MOZE...pa neka VAM to bude motivacija da i na 'suho' moze da se pobjedi sva ona 'vlazna' tehnika i efekti  ONA je zadala..kao sto rece MEGI, lijepu i zanimljivu pjesmicu i jos ostavila nekoliko PRIMJERA i VERZIJA , kako mozete da pjevate. OCEKUJEM i one koji do sada nisu ucestvovali...nove komsije i rodjake takodjer...i one standardne obavezno.. SVOJE PRIJEDLOGE SALJITE DO SUTRA NAVECER MENI NA PP....HVALA
Da se PODSJETIMO:
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jeeeeeeej ima ti snimim dva!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li treba opet da pevamo mi koji smo poslali ili imas sacuvano?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..poslah..pobednički...bravo mi ga.. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Imam sacuvano Megi...  kao da sam znala he he Saljite svi ostali...imate jos vremena.  Minnie...ja ga vidim kao pobjednicki ... he he
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kakva je ovo propaganda. e oma pobednicki,aj sto ona reklamira,al ti Moli ne smes,nema toga UA!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
LaYa je napisao: Kakva je ovo propaganda. e oma pobednicki,aj sto ona reklamira,al ti Moli ne smes,nema toga UA! ..šta bre uaaaaa... ..nemo' da mi miniraš muljatorski talen't..'esi čula... ..minerko jedna, dabili minerko... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|