Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 17:15


Autoru Poruka
Maša
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 27 Mar 2013, 10:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Nova kolekcija modne kuća "Mona"

Novu kolekciju "Color therapy" čine vrlo elegantni, romantični i nešto ležerniji modeli dizajnirani u bogatom koloritu


Slika


IGROM BOJA, krojeva i različitih stilova modna kuća "Mona" najavila je početak predstojeće sezone.Novu kolekciju "Color therapy" čine vrlo elegantni, romantični i nešto ležerniji modeli dizajnirani u bogatom koloritu. Kreatorke Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i Ina Plamenac kombinacijom retro i modernih krojeva dizajnirale su veoma atraktivne modele za dan, veče, ali i one posebne za glamurozne prilike.

Večnu crno-belu kombinaciju osvežava vatrenocrvena, a modeli u ovim bojama dizajnirani su tako da se mogu prilagoditi i dnevnim i večernjim varijantama. Poslovni šik ogleda se u modernim kostimima koje čine strukirani blejzeri, cigaret pantalone i uske suknje do kolena. Haljine savršeno ističu figuru, modeli ukrašeni čipkom i cvetovima izgledaju romantično i prefinjeno. Minimalističke kožne jakne upotpunjene su diskretnim detaljima, a deluju vrlo moćno i upečatljivo i u kombinaciji sa pantalonama i haljinama. U novoj kolekciji ističu se i kožne jakne dizajnirane u više boja, ukrašene detaljima poput zanimljivih štepova i metalnih rajsferšlusa.

Modeli u safari stilu upotpunjeni su detaljima poput velikih džepova, epoleta, rajsferšlusa i metalnih dugmadi. Dizajnirani su od laganih i prirodnih materijala, kao što su lan, pamuk, svila, keper, a celoj kolekciji daju malo ležerniju notu.

Pečat novoj modnoj liniji daju pre svega vrlo aktuelne kombinacije boja - osvežavajuća zelena u varijanti sa belom i teget, pink i žuta, a za dobro raspoloženje tu su i cvetni, prugasti i animal dezeni.

Nezaobilazan deo kolekcije su i torbe, a među njima ističu se veliki modeli koji su kombinovanjem boja i tekstura kože dobili potpuno nov izgled, a tu su i pismo-tašne u raznim veličinama, oblicima i bojama.


Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Beogradski Fashion Week  |  Poslato: 27 Mar 2013, 14:34
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
33. Perwoll Fashion Week

Kroz autorske revije organizator ovog projekta MS CLICK, će široj javnosti prezentovati veliki talenat i kreativne ideje najznačajnih domaćih dizajnera, mladih kreatora koji su tek na početku karijere ali i dizajnera koji svoje kolekcije prikazuju kroz već dobro osmišljeni koncept modnih vinjeta. Između ostalih videćemo revije Dragane Ognjenović, Ane Šekularac, Bate Spasojevića, Biljane Tipsarević, Milice Opačić, zatim specijalan program Black Celebration koji ce okupiti brojna dizajnerska imena Irenu Grahovac, Anu Ljubinković, Ivanu Pilju, Valentinu Obradović, Jovanu Marković, Anu Vasiljević, Ljubu Sikimić…

Slika


Bata Spasojević
Jedan od najatraktivnijih detalja u okviru prolećnog izdanja Beogradske nedelje mode jeste program tokom kojeg će Velika Britanija biti naš gost-domaćin i sa nekoliko različitih sadržaja predstaviti Britansku modu i i njen uticaj u popularnoj kulturi. Ideja za reviju Black Celebration nadovezuje se na taj program i potiče od poznatog britanskog benda Deepeche Mode koji će ove godine održati svoj prvi koncert u Beogradu. S obzirom da je crna boja večna inspiracija koja slavi stil, naziv revije u sebi prožima večno elegantni izraz i muzički evergrin benda Depche Mode.Takođe u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu i British Coucil-om, Belgrade Fashion Week organizuje modnu konferenciju 3. aprila u Mikser housu na kojoj će predavanja održati Martyn Roberts – Fashion Scout London, Hanna Kontu – profesorka London Colledge of Arts i Becc Gray iz PR agencije Bloody Gray koja na Fashion Week dovodi i modnu dizajnerku Jayne Pierson čija će se revija održati istog dana. Džejn Pirson (Jayne Pierson) je istu kolekciju prikazala i na nedavno završenoj Londonskoj nedelji mode.



Ida u trendi odevnoj kombinaciji
Paralelno sa tim programom predstaviće nam se i neki od najpoznatijih svetskih i domaćih brendova poput redovnog učesnika brenda Ugg, kao i uvek atraktivne Pume, koju odnedavno na našem tržištu ponovo zastupa uspešna kompanija N Sport, Martini Vesto, Legend, LTB, DOCA…

Slika
Maja Uzelac
Jedan od najzanimljivijih delova Perwoll Fashion Weeka svakako će biti i program pod nazivom Zona 45 započet kao veoma uspešan koncept na prethodnom izdanju Nedelje mode. Takođe, ekskluzivitet predstojeće Nedelje mode je i gostovanje dizajnerke iz Indije Jaya Misra (Džeja Mišra) kao i zanimljiva postavke izložbe dugogodišnje dizajnerke firme Sirogojno Dobrile Smiljanić u Etnografskom muzeju pod nazivom „Sirogojno i Dobrila: jedna priča“

Slika
Marko Nastić
Koristimo ovu priliku da najavimo i nov prostor hotel Metropol Palace gde će se održati revije atraktivnih dizajnera Biljane Tipsarević i Bate Spasojevića.

Zbog svega ovoga, kao i zbog mnogo iznenađenja 33 Perwoll Fashion Week u Beogradu predstavlja najvažniju stavku svih istinskih zaljubljenika u modu i modna dešavanja.

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PROLECE-LETO 2013  |  Poslato: 27 Mar 2013, 14:36
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Calliope: Prolećne boje i trendovi

Brend Calliope je predstavio svoju kampanju za proleće 2013. Ako je verovati prognozama, mi ćemo na isto morati da sačekamo još skoro mesec dana, ali to ne znači da za njega nećemo biti spremne. Bar što se tiče odevnih kombinacija. Model Ana Seleznjeva (Anna Selezneva) je na bajkovitim plažama Floride ponela lepršave materijale, cvetne dezene, pruge, ali i nezaobilazni džins. Za bajkovite fotografije je zadužena Kloi Malet (Chloe Mallet).

Slika


I na proleće mogu duži rukavi, ali od laganog materijala

Slika
Cvetni dezen je i dalje tu. Na pantalonama...

Slika
... ali i na bluzama

Slika

[img]http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2013/03/calliope-ana-teksas-sorts.jpg
Slika[/img]
Džemperić za hladnije prolećne večeri

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PROLECE-LETO 2013  |  Poslato: 27 Mar 2013, 14:38
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Harper’s Bazaar China”: Prolećne kolekcije

“Harper’s Bazaar China” je ovog meseca okupio imena sa samog vrha modne scene i predstavio njihove kolekcije za proleće/leto 2013. Kineska lepotica Sui He (Sui He) nosi kreacije sa potpisom Chanel, Miu Miu, Haider Ackermann i drugih prestižnih dizajnera, za koje se, između ostalog, opredelio stilista Fan Ksiaomu (Fan Xiaomou). Pored manekenke Sui i stiliste Fan, fotograf Mei Gui (Mei Yuan Gui) je podjednako kvalitetno odradio svoj zadatak.

Slika

Miu Miu i efektan aksesoar

Slika
Dior – simbol posebne elegancije, luksuza i ženstvenosti

Slika
Crvena, crvenija od svih

wanabe magazine

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 05 Apr 2013, 22:26
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Budite primećeni: Crveno, smelo i veselo

Da li znate da većina ljudi prvo primećuje crvenu boju? Ako i vi želite da izgledate atraktivnije, nosite crveno i sigurno ćete biti primećeni.

Slika


PRIKLADNO ZA SVE PRILIKE
Kombinacija crvene i bele s crnom ili teget bojom modni je klasik. Kako god da ih iskombinujete, nećete pogrešiti. Levo: sako „orsej“, 3.799 din, košulja, pantalone i tašna „mango“, 2.490, 4.690 i 7.490 din, cipele „ofis šuz“, 5.590 din. Desno: majica i baletanke „orsej“, 2.290 i 3.990 din, jakna „nikolas“, 7.990 din, pantalone „mango“, 3.990 din.


Slika


VEDENO ZA POSAO
Džemper jarke boje na posao nosite uz sive ili bež modele kako bi kombinacija delovala mirnije. Džemper „tom tejlor“, 4.690 din, majica „njujorker“, 890 din, pantalone „nikolas“, 3.990 din, lančići „njujorker“, 590 i 690 din cipele „ofis šuz“, 3.690 din.


Slika


I ZA DAN I ZA VEČE
Crvenu haljinu danju nosite uz udobne cipele s ortopedskom petom, a uveče uz salonke. Haljina „tom tejlor“, 6.290 din, ogrlice „njujorker“, 590 i 690 din, cipele „ofis šuz“, 4.690 din.


Slika


MOŽE I PEPITO
Košulja s crveno-belim kvadratićima idealna je za vas ako vam je vatrenocrvena boja previše upadljiva. Košulja „tom tejlor“, 4.990 din, suknja „orsej“, 2.990 din.


Slika


VATRENO ZA VATRENE
Ako imate lepo telo kojim se ponosite, odlično će vam stajati crvena pensil suknja. Nećete proći nezapaženo
Suknja „nikolas“, 2.390 din, majica „orsej“, 1.899 din, džemper „njujorker“, 2.190 din, cipele „ofis šuz“, 3.690 din.


Blic.žena

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 09 Apr 2013, 16:36
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Njegovo veličanstvo Zigman: Kralj domaće modne scene ponovno briljirao


Slika


BOW DOWN, ponovno je uspio! Premda često svjedočimo pravilu da se, nakon prvih uspjeha, umjetnici prestanu truditi te srozaju kvalitetom, to nikako ne vrijedi i za Juraja Zigmana koji je novom kolekcijom ponovno nadmašio sam sebe! Razigrani modni genijalac otvorio je četvrtu večer ovosezonskog Cro-A-Portera i svojim novim modelima publiku još jednom ostavio bez teksta te s velikim osmjehom na usnama.

Teško je reći odakle Juraj crpi inspiraciju jer svake sezone iznenađuje nečim potpuno novim, van svih aktualnih trendova, no jasno je kako i dalje izuzetno dobro poznaje proporcije ženskog tijela te shvaća potrebu svake žene da bude posebna i jedinstvena.

Slika

Prekrasne manekenke koračale su uz zvukove "Linđa" u izvrsno skrojenim haljinama i suknjama u pravom Zigmanovskom stilu, a cure koje obožavaju street style pasle su oči na zanimljivim kratkim majicama sa zanimljivim ilustracijama.


Lik velikog crvenog raka ove sezone ukrašava mnoge Zigmanove modele podsjećajući nas tako na ljeto, zajedno s prugicama, sitnim cvjetićima te ponekim volančićem.


Slika


Velika i zanimljiva novost iz Zigmanove radionice svakako su i tajice s printom koje, zahvaljujući potpuno prozirnom materijalu, s leđa postaju nevidljive te se pretvaraju u vruće hlačice.


Slika

Maštoviti Zigman ponovno je uspio u onome što polazi za rukom samo pravim modnim majstorima: ne kopirati nikoga i uvijek se natjecati samo sa samim sobom.

Slika


Index.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 09 Apr 2013, 16:46
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Filmske dive Tea Perića zablistale na pozornici Cro-A-Portera

Slika


SINOĆ se, na posljednjoj večeri ovosezonskog Cro-A-portera iskazao i izvrsni Teo Perić koji uvijek iznova oduševljava svojom "filmskom maštom". Naime, uz Zigmana, Lokomotivu, Hippy Garden, Bornu & Filsa i Lineu Exclusive, svoju je najnoviju kolekciju predstavio i cijenjeni Teo, za kuću MAK te tako zatvorio CAP sa stilom.


Slika

Uz odličan mix glazbe iz Hitchcockovih filmova te fotografije i snimke koje su se izmjenjivale na velikom Laubinom zastoru, Teo je niz pistu poslao vojsku glamuroznih "diva" u modelima u stilu pedesetih i šezdesetih.


Slika

Elegantne dugačke haljine, suknje punog kruga te široke šos hlače oduševile su publiku, baš kao i luksuzne pelerine te zanimljivi detalji poput oversized mašni te skrivenih džepova na haljinama.

Inače, Teo Perić se za ljetnu kolekciju inspirirao s čak tri filma kontroverznog noirovskog filmaša: Vrtoglavicom, Nazovi M radi umorstva i Pticama. Bravo Teo!


Slika


Index.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 23 Apr 2013, 13:05
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
Pogledajte: Elegancija očima dizajnera Tonija Vorda

Elegancija u svetskoj modi ima razne oblike. Jedan od onih najupečatljivijih dao joj je dizajner Toni Vord. Svojim najnovijim modelima pokazuje kako jednostavnošću doći do stila.


Slika


Njegovu kolekciju za proleće/leto 2013. čine haljine i kompleti u sivoj, plavoj i beloj boji.
Bela haljina ukrašena cvetnim detaljima odličan je spoj retro i avangardnog izgleda. Duh nekadašnje elegancije dobija dozu modernosti.


Slika


Ovog proleća biti dama je imperativ. U ovom belom kostimu odavaćete takav utisak.


Slika


Prava doza seksipila i elegancije. Uz ovakvu haljinu dovoljna vam je jednostavna frizura i diskretni mejk ap.


Slika


Zanimljiv dezen i kolorit na ovoj haljini oslikava proleće- lepršavao, lagano, šareno i uzbudljivo.


Slika


Haljini za svečane prilike mnogobronjim detaljima dat je glamurozan izgled onakav kakav se može videti na crvenom tepihu.


Slika


U ovoj slojevitoj haljini bićete svuda primećeni. Inovativni model namenjen je damama koje vole da eksperimentišu.


Slika


Moderno, elegantno i provokativno- naizgled različiti, gornji i donji deo ovog kostima odlično pristaju jedan uz drugi.


žena.blic

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
Maša
Post  Tema posta: Re: Beogradski Fashion Week  |  Poslato: 27 Apr 2013, 17:15
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43
Postovi: 6617

OffLine
33. Perwool Fashion Week : Čipka, biseri, ruže...

Na jednoj od najvećih modnih manifestacija u regionu 33. Perwool Fashion Week poznati dizajneri i brendovi predstavili su najnovije trendove


Slika


I OVOG proleća Beograd je velika prestonica mode. Na jednoj od najvećih modnih manifestacija u regionu 33. Perwool Fashion Week poznati dizajneri i brendovi predstavili su najnovije trendove na domaćoj i svetskoj modnoj sceni.Kolekcija mlade dizajnerke Andrijane Milićević namenjena je prefinjenim, nonšalantnim i smelim ženama. Inspirisana bojama i muzikom, akcenat je stavila na haljine izrađene u različitim stilovima. Svaki model ističe siluetu i seksepil, a od boja dominiraju crna, crvena, narandžasta, bež i metalik tonovi.

Dizajnerka Amina Hasanbegović predstavila se kolekcijom Kovač&Krojač koja je rezultat njenog bogatog modnog i vajarskog iskustva. Njene haljine dizajnirane su od bogate unikatne čipke protkane biserima i ružama. Inspiraciju je našla u "nespojivom" kombinujući metal i tkaninu, lako i teško, čvrsto i meko, grubo i glatko.

Dizajnerka Milica Opačić prikazala je kolekciju za proleće/leto 2013. inspirisanu ženama koje su podjednako senzualne, romantične i seksi. Modeli su dizajnirani u pet različitih tonova svile, od najfinijih italijanskih letnjih štofova i svilenog organdina. Pečat kolekciji daju i detalji - kožni kaiševi koji naglašavaju struk i seksepil.

HALJINE OD ŽORŽETA I ORGANDINA
Jedna od naših najboljih dizajnerki, Ana Šekularac, ljubiteljima mode predstavila se kolekcijom za jesen-zimu 2013/14. koju je već prikazala u Londonu privatnim kupcima. Ovu luksuznu modnu liniju čine haljine dizajnirane u prepoznatljivom stilu Ane Šekularac.
Izdvajaju se prefinjene haljine u gornjem delu upotpunjene upečatljivim detaljima i sa blagim volumenom u donjem delu, sa asimetričnim karnerima, dizajnirane u slojevima... Svaki model je strukiran tako da ističe figuru, celokupnom izgledu daje sofisticiran pečat. Ovu kolekciju osim savršenog dizajna i forme, karakterišu i vrhunski materijali - ručno tkana vuna mešana sa svilom, žoržet i organdin od svile. Cela modna linija izrađena je u bojama koje su i najčešće u kolekcijama ove uspešne dizajnerke - bež, beloj, crnoj i crvenoj.


Slika


Kolekcija dizajnerke Amine Hasanbegović

LEŽERNO
Kolekciju za proleće/leto 2013. predstavio je modni brend "Legend". Namenjena je onima koji naginju jednostavnim, ležernim i dobro stilizovanim odevnim kombinacijama.
Čine je kraći strukirani sakoi, lagane majice, pantalone užeg kroja od metalik materijala, veoma aktuelne suknje i jakne do teksasa, karirane košulje, haljine sa visokim strukom i blagom asimetrijom...
Svaki model u kolekciji pruža veliku mogućnost kombinovanja i lako se uklapa u različite modne stilove.

UGG : U STILU EGZOTIČNOG MARAKEŠA

Kolekcija Moroccan Mystique za sezonu proleće/leto 2013. poznatog australijskog brenda "Ugg" inspirisana je egzotičnim Marakešom, a čine je japanke, patike, sandale sa platformom i upečatljivim printovima i detaljima, kao i baletanke i pliće i dublje čizme.
U aktuelnoj kolekciji izdvaja se novi model čizama sa šik ukrasima u vidu drvenog dugmeta ili kićanki od antilopa.


Novosti

_________________
Mnogo je ljudi. redak je čovek..


Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Nove modne kolekcije  |  Poslato: 30 Apr 2013, 10:15
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13
Postovi: 18509

OffLine
Stigla je nova kolekcija curica!


Kolekcija Jolie Petite by Ljupka Gojić za sezonu proljeće/ljeto 2013. predstavljena je kroz lookbook. Kolekcija za ljeto 2013. obiluje prepoznatljivim, zaigranim motivima koji korak po korak, svake sezone dodatno evoluiraju.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Tako je jedan od ključnih komada za vruće ljetne dane model “Laura” koji ujedinjuje vječno klasične mornarske prugice sa romantičnim francuskim rukavima od čipke. Upravo prugice dominiraju novom kolekcijom koja prije svega želi omogućiti maksimalnu udobnost zahvaljujući fleksibilnim krojevima i prozračnim materijalima.Retro detalji kao što su uzorci na točkice i decentni volani, elementi su koji su zaštitni znak Jolie Petite by Ljupka Gojić kolekcija stoga se očekivano pojavljuju u ljetnom izdanju ove modne vizije.

Povodom lansiranja ljetne kolekcije branda Jolie Petite, Ljupka Gojić-Mikić izjavila je: "Fokus nastavljamo graditi na unikatnoj zaigranosti Jolie Petitea koja ima sada već itekako prepoznatljiv modni potpis. Volimo se poigravati poznatim uzorcima koje transformiramo u našem duhu. Kolekcija obiluje retro atmosferom romantičnog prizvuka dok se posebno trudimo pružiti što veću udobnost i funkcionalnost ženskoj silueti."


moda.hr

_________________
Plesala bih s tobom
kroz najprometnije ceste
jedan tango kroz crveno
tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 82 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker