Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: sam voljena ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) niki stvarno ti si omiljeni lik...svi klanovi,horde i pojedinci te vole
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: nisam, cekam da pita -koji Pero Lozac ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ih, aj OK
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Nikita je napisao: sam voljena ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) niki stvarno ti si omiljeni lik...svi klanovi,horde i pojedinci te vole Ne moram da budem omiljen znas i ti ...ali dok se lepo druzimo svi , i dok se mozemo ljudski zezati bez vredjanja , ja se osecam voljenom ...i meni je to dovoljno da mi ulepsa dan , a inace uzvaracam uvek trostruko ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Trile je napisao: ih, aj OK znam taj fazon ...ja pitam koje Pera a ti kazes : onaj koji ti sapne na uvo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nikita je napisao: vuja kojic je napisao: Nikita je napisao: sam voljena ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) niki stvarno ti si omiljeni lik...svi klanovi,horde i pojedinci te vole Ne moram da budem omiljen znas i ti ...ali dok se lepo druzimo svi , i dok se mozemo ljudski zezati bez vredjanja , ja se osecam voljenom ...i meni je to dovoljno da mi ulepsa dan , a inace uzvaracam uvek trostruko ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) znači kad bi ja tebe jednom ti bi mene tri puta ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mislim uvredio
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tri puta msm uvredio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
sicccccccccc pricam sad o ljubavi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i recimo o 3 kockice cokolade ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
bezobrazluk
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
bi mene niki tri puta,ma šta bilo to
|
|
|
|
|
|