|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mogu i ja za 6 sekundi
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: mogu i ja za 6 sekundi onda ne moras da brines ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ja naplacujem, ali nisam skup
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
a imam i neke kurseve zavrsene, sa diplomama sve
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
to vam pricam jos malo pa expert ajte sad dok je jos jeftin
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ja sam svoje rek'o
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Prodajem vase stvari meni.Vrlo povoljno.Prakticno dzabe.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ako das 300 evrica dobijas GRATIS auto. U mom je vlasnistvu 3 godine i 2 meseca. Plin je atestiran i potrosnja je 8 litara na otvorenom. Auto je u voznom stanju. Prednji levi branik je malko udaren, al' meni to ne smeta i pravim se da ga ne vidim. Placanje iskljucivo SOLARNO - pare na sunce! Moze u 3 rate, ali kad das trecu ratu dobijas i auto. I da ne kazes da sam stipsa, casticu te sa dve litre benzina, jednom gorcom kafom posto nam je malopre nestalo secera i imas pravo na dve case soka od visnje.
Nikakve zamene me NE INTERESUJU! Znaci, ni jednodnevni pilici, ni poluautomatske puske, ni motorne testere, ni semenski kukuruz, ni polovni kompjuteri, ni rotacione brusilice, ni sjenicki sir, ni tarot karte, ni stajsko djubrivo, ni patke, sotke, guske, plovke, morke, zecevi,svinje,konji, krave ,... I da napomenem da me ne interesuju zamene za psecu hranu, za balans stangle od yuga, za mesalice za beton, za baliranu djetelinu... Nikakvi kanapi za vesanje i sprave za mucenje ljudi me NE INTERESUJU!
Registracija istice nekako pred sami kraj,gume nove samo sto mi ih vulkanizer naizvrat namontiro pa se ne vide sare al imaju matere mi ,grenje je leti odlicno a zimi imaju 2 jambolije pa se umotaju ,a ako vas ima vise u autu uspe se i nadihati malo,limarijski zdrav,pod nije najbolji ima se malo doraditi ,neki dan mi je ispao hleb a i malo osjeti se vetar kako fura odozdo.
Ljudi, samo KES! Sta ovde nije jasno?!
Pozurite ljudi sa kupovinom da ne bih morala da spustam cenu na 120e za auto. Salim se naravno, sta se primate?! Cena moze samo da ode gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku, a i ovi Korejanci su mi sumnjivi (ili Korejci?! ma nije ni bitno).
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 36 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|