Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pametno
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Andjelcic
|
|
Pridružio se: 02 Apr 2013, 01:52 Postovi: 3
|
Iz chiste radoznalosti...da vidim kakve gluposti lupeta moj dechko ,a vash prijatelj ....prepoznace se on sam  ...zna da sam ovde
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Andjelcic je napisao: Iz chiste radoznalosti...da vidim kakve gluposti lupeta moj dechko ,a vash prijatelj ....prepoznace se on sam  ...zna da sam ovde Auuuu...rastjeraćeš nam sve dečke...svaki će da sumnja da je njegova cura tu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Andjelcic je napisao: Iz chiste radoznalosti...da vidim kakve gluposti lupeta moj dechko ,a vash prijatelj ....prepoznace se on sam  ...zna da sam ovde onda mnogo dobro poznaješ svog dečka ako si došla da ga špijuniraš ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Andjelcic je napisao: Iz chiste radoznalosti...da vidim kakve gluposti lupeta moj dechko ,a vash prijatelj ....prepoznace se on sam  ...zna da sam ovde turi avatar ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Senka je napisao: Andjelcic je napisao: Iz chiste radoznalosti...da vidim kakve gluposti lupeta moj dechko ,a vash prijatelj ....prepoznace se on sam  ...zna da sam ovde Auuuu...rastjeraćeš nam sve dečke...svaki će da sumnja da je njegova cura tu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
slatko se nasmejem nekim postovima , baš znaju biti vickasti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Zbog erotike(18).Ja sam manijak.Optereceni. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Al ne uvek.Volim ja i pravilnik i obavestenja,pitanja administraciji,a zasto da ne,i primedbe i predloge.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|