|
| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
za tebe znam elem.. pada li nešto kod tebe
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: ајде Лејко рекни неки лаки рецепат за тортицу а која се непече ете прво питањце и добра ноћкица нарафски ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) dobra i tebi nockica  1.mlevena plazma,slatka pavlaka,šećer u prahu i zamrznute maline,ulupas pavlaku,dodaš šećer,pazis da je ne ulupas previse da bude kao marslac,dodas keks i na kraju maline,zamrznute,oblikujes i to je to,ogdore šlag 2. ulupati slatku pavlaku,pola litre sa pola litre obicne pavlake,dodati po ukusu šećer,redjati red piskota pa red slatke pavlake pa red voća,bolje kisleije,jer je pavlaka slatka i tako do kraja,dekoracija po zelji 3. 1l slatke pavlake,200 gr keksa,1 kesica ness kafe,100gr orasa. ulupati pavlaku,podeliti u 3 dela,u prvi ide keks,u drugi orasi a u treci ness ujh,biraj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskra je napisao: za tebe znam elem.. pada li nešto kod tebe mislim da sad ne,al padalo je danas
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
дала ми јботе три рецепта свака част ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) чим направим има сличкам да виш кака сам домаћица да ли ти треба посебна инспирејшн за осликавање или је то код тебе постала већ рутина?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
bas sam tupava kad ne znam ni pitanja da postavim 
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: Iskra je napisao: za tebe znam elem.. pada li nešto kod tebe mislim da sad ne,al padalo je danas malo su joj pale, ali dobro to se podupre i sve bude zer gud
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
treba inspiracija,ne mogu ni ja to uvek cestitke može,to ide samo al da oslikas nesto lepo treba vremena znas ti vuki sta ja volim,pa ni pitanje za torte nije bilo tesko slikaj ko i vasinu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
cije je dupe na stolici ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
moje,ne brini,nemam hemoroide,možes posle da sednes
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
moje ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 134 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|