Autoru |
Poruka |
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
hihihihi nisam shvatao pravilno primljenu poruku ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
od Oktobra putuješ ..lelee mora da si daleko ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
hm bilo je dosta usputnih stanica.... inače pozvao me neki mornar 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
važno da si ti završio kod nas ajd i ja da  ( još če da pomisle da se znamo.. jer namigujemo a nemaju pojma da nam nešto u oko upalo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...ima sta pametno da se procita, vidi a i cuje majke mi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
majke mi ima...ali ja dolazim..zato sto mi se moze...nema specijalnog razloga...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
MrPhact je napisao: hm bilo je dosta usputnih stanica.... inače pozvao me neki mornar  mornar,ijaooooooooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

|
LaYa je napisao: MrPhact je napisao: hm bilo je dosta usputnih stanica.... inače pozvao me neki mornar  mornar,ijaooooooooo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) A jel ti znaš ko je to?
|
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Ima simpa članova i članica.
|
|
|
|
|
Neki tamo
|
|

Pridružio se: 25 Feb 2013, 17:33 Postovi: 151
|
Zato što Megi volim besprekoranooooooooooooooo sad sam malo pijan ai trezan isto pišem......
Mala pruži mi šansu videćeš da si grešila svo vreme. Toliko te volim da to boli. Imam devojku extra devojka......al nemam tu osećanja..... ubija me sve to...... Teško je živeti bez trunke ljubavi. Život je kratak, ne dozvoli da ti drugi sreću kvare...
|
|
|
|
|
|