Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikita je napisao: joj,odlicno! mogu misliti sta je poslala  odakle je ovo?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Nikita je napisao: joj,odlicno! mogu misliti sta je poslala  odakle je ovo? Vratice se rode ....bez slike i nije nista posebno ali volim ovu scenu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i kad kaze "Proklet bio Ratko na mrtvu zenu dizes ruku !!!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
Poslednji put menjao Nikita dana 29 Mar 2013, 16:23, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ahaaaaaa,nemam pojma  Al je odlicno!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
http://vocaroo.com/i/s1Ht9Kfrui0rOvo nema veze sa takmicenjem..ja se malo igrala Ps.komsije mislilse svadjm se sa nekim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
joooooj Juliaaaaa joooooj hahahahahaha dobro ti ovo stvarno extra mozes raditi na radiu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Hahahhahah Megi..ovo je iz Mrtav Ladan..ja umrem od smeha kad god gledam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
evo i jedan vic ..a specijalno za Milevu.. http://vocaroo.com/i/s17ENLPSzkNr
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Julia je napisao: http://vocaroo.com/i/s1Ht9Kfrui0r Ovo nema veze sa takmicenjem..ja se malo igrala Ps.komsije mislilse svadjm se sa nekim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..Juliška..extra ti ovo bre, nemo' slučajno da te ne bude na takmičenju, pa da ne znam kome da dam 5 poena..jel' jasno.... ..ajde blago meni..vreme ističe...
|
|
|
|
|
|