Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e ja ove nedelje izostajem 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ovo je stvoreno za tebe ne moras pjevati... he he pripremi monodramu ili filmski monolog ili dijalog. ja sam bas mislila da ces se ti najvise oduseviti ovom prijedlogu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: pa ovo je stvoreno za tebe ne moras pjevati... he he pripremi monodramu ili filmski monolog ili dijalog. ja sam bas mislila da ces se ti najvise oduseviti ovom prijedlogu. ma nije stvar u odusevljenju..a ni u pevanju.. Stvar je sto meni sve brzo dosadi..i treba mi pauza da se opet zazelim ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e jbt..zaboravih da cestitam.. Nije namerno..i ne zamerite... Zlobni i Molena cestitam... I naravno zelim vam uspesnu muzicku karijeru..kao i skoro snimanje dueta..samo ne u Grand produkciji naravno 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
cestitke Molena i Zlobni, brutalno ste izdominirali 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: http://vocaroo.com/i/s0IijxZiNoLL  Mamicu mu djecju,,,hihihihih
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
kazu da od tog deca rastu  nista im ne verujem sram te bilo
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Posto neki nisu razumeli, mozete odabrati i neku numeru koju nisam ponudio jer ovo su samo stvari koje su mi prve pale na pamet. Bitno je da bude vezano za film....
|
|
|
|
|
|