Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Picard ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Hhahhahahahha,napisa ti sto je Megan htjela a nije se usudila,,,
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46267
|
Picard
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Picard je mnogo fin dečko i zaista nedostaje.. kao i drugi naravno
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: piki Iskra je napisao: Picard ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Iskra je napisao: Picard je mnogo fin dečko i zaista nedostaje.. kao i drugi naravno u jeeeeb, ovo p'jano sve, ima li neki dan u nedelji koji ne pijete
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a da i onaj što čačka nos i on nedostaje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Picard ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Hhahhahahahha,napisa ti sto je Megan htjela a nije se usudila,,, Kako sve znas sta bi ja da tebe nema ovdje pa ne bi znala ni jednu rijec napisat Nego sta kazes da ja tebi dam svoju sifru pa ti pisi umjesto mene da ne moram ja mozgati
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Picard ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Hhahhahahahha,napisa ti sto je Megan htjela a nije se usudila,,, Kako sve znas sta bi ja da tebe nema ovdje pa ne bi znala ni jednu rijec napisat Nego sta kazes da ja tebi dam svoju sifru pa ti pisi umjesto mene da ne moram ja mozgati Moze al mi moras dati i svoju pamet,,,hahhahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Imas ti dovoljno viska nemoj preterivati sad
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Imas ti dovoljno viska nemoj preterivati sad Prejaka je moja pamet za tvoj nick,pukao bi ti nick kao zrela šljiva,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma aj sto bi nick pukao nema veze lako se napravi novi nego pukao bi i ti , a sta onda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|