Kao sto ste vec upoznati svi....ovaj krug imali smo zadatak koji nam je zadao pobjednik causal i to pjesmu 'Zmija - Zaba'. Ko je glasao glasao je !!
Prijedlozi su bili odlicni, puno puno smijeha i svaka vam cast ljudi. Idemo i dalje na isti nacin....igrati se i smijati se
Pobjednik ovog kruga takmicenja je dvojac koji je briljirao hahahah...uz sve dodatne efekte mislim da su glasace osvojili ne samo sa svojom interpretacijom i glasom vec sa uzvicima OPA,LOMI i ROKAJ ...stare narodne uzvike na koje je raja pocela da se PARI I ŽARI...pardon PALI i ŽARI
Pobjednici su ZLOBNI i MOLENA kao PRIJEDLOG BR 7!!!! ...Hvala Hvala....
Evo kako ste glasali :
Kako smo bili toliko samouvjereni u svoju pobjedu mi smo vec razglabali o temi koja ce biti sljedeca na repertoaru za takmicenje. Sve sto mogu reci je da ce izbor biti siri i da cete jednim dijelom moci sami odluciti sta zelite i izabrati nesto iz onog sto cemo vam ponuditi. Vise detalja i opsirnije usputstvo za ovaj krug takmicenja ce napisati Zlobni...nadam se veceras. Hvala jos jednom svima koji su glasali za nas.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
E ovako... Kao sto ste vec primetili promenili smo naziv teme u "Ja imam talenat". Bazicno, ovo ce i dalje biti takmicenje u pevanju, medjutim, kako svi primecujemo na forumu imamo dosta ljudi sa raznim talentima. Neki lepo recituju, neki odlicno glume, pojedinci sviraju instrumente, dosta njih je vrlo kreativno u retorici, tu nam se javljaju i neke smesne bakice kao i slatki klinci....sve u svemu, prosto ne bi bilo fer prema svima da se glasovi dele samo na osnovu pevanja. Zato od sada pa nadalje glasamo za KREATIVNOST, DUHOVITOST, TALENAT !
S' tim u vezi i u dogovoru sa Molenom, sledeca tema za takmicenje je FILM i FILMSKA MUZIKA ! Otpevajte nam neku muzicku numeru iz filma, odglumite sami ili sa nekim omiljenu scenu iz nekog filma, odsvirajte neku poznatu filmsku stvar, odrecitujte omiljeni deo, zvizdite, repujte, beatboxujte,..ma sve isto kao i do sada samo da bude vezano za flim.
Evo ja cu da vam predlozim par stvari koje mi prve padaju na pamet ali izbor je veliki i sami odlucite.
Mozda i najpoznatija pesma iz filma:
Za one duhovite:
Za ljubitelje domacih filmova:
Za glumce:
Za svirace:
Za duete:
Za one ambiciozne:
Izbor je ogroman, CEPAJTEEE !
Poslednji put menjao Zlobni dana 27 Mar 2013, 03:08, izmenjena samo jedanput
Casual i ja smo se dogovorili meni ne radi mikrofon ... pa idemo kod njega na snimanje dueta. To vam najavljujem nasu zagarantovanu pobedu. Spremite se za najbolje do sad.
Cestitam pobednicima i pripremite se sa najboljim cestitkama za buduce pobednike. E a predlozi su vam super i promena naslova, jer sad ima vise opcija
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu