Poznata makedonska pevačica Kaliopi predstavila je novi spot i time započela zvaničnu prmociju svog novog albuma koji nosi naziv “Melem”. Pre par dana u Skoplju, održana je prva velika promocija, na kojoj je Kaliopi predstavila svoj novi album, koji kao kompletan autor i producent potpisuje Romeo Gril. Kao prava “Vučica”, kao što kaže jedna od pesama na albumu, jednostavna, nasmejana i raspoložena Kaliopi je dočekala i pozdravila mnogobrojne novinare, saradnike i kolege i naravno – svoje fanove. Novim spotom za pesmu “Mrvica”, koji je premijerno prikazan na promociji, Kaliopi započinje zvaničnu promociju albuma Melem. Spot je režirao Dančo Stefkov po scenariju Romeo Grila. Posle Skoplja promocija albuma nastavlja svoj put od Vardara pa do Triglava i uskoro će i verni fanovi iz Srbije imati prilike da uživaju u albumu Melem u izdanju City Records-a
PREMIJERA! Dragana Mirković kao “Mala nevesta”: Pevačica snimila spot za pesmu “Pucaj pravo u srce”!
Popularna folk pevačica Dragana Mirković oduvek je pratila trendove: nakon njenog poslednjeg spota “Mili, mili” mnogi su je prozvali srpskom Niki Minaj (za neupućene – zbog šminke), a vlasnica DM Sat televizije sada je snimila novi spot, inspirisan, ni manje ni više nego indijskim serijama. Dragana je ekranizovale pesmu “Pucaj pravo u srce” sa njenog poslednjeg albuma, a realizaciju spota prepustila je, kome drugo do svojoj produkciji, DM. Pogledajte spot, a vaše utiske očekujemo u komentarima.
Kao što je prošlih dana i najavljeno, Aleksandra Kovač danas je premijerno predstavila svoju novu pesmu. U pitanju je sing pod nazivom “Jedna žena”, koji je komponovala i aranžirala sama pevačica. U izjavi za naš sajt talentovana autorka kaže: “Ova kompozicija ukazuje na pravac u komponovanju kome cu se posvetiti u narednom periodu, i koji kombinuje elemente filmske, i klasične partiture, i elemente svake kvalitetne pop pesme – pamtljivu, raspevanu i zanimljivu melodiju, snažan tekst i bogatu harmoniju. Pokušavam da svakom novom pesmom odem korak dalje, u svakom pogledu, a pre svega u pevačkom i kompozitorskom, i postavim nove lične standarde, ali i one u srpskoj muzici.” Muzičku produkciju, miks i mastering je uradio Roman Goršek, a gosti na pesmi su i renomirani klasični muzičari, docent FMU Beograd, violončelista, Srđan Sretenović, i prva violina Beogradske filharmonije, Tijana Milošević. Ove godine pevačica proslavalja 25 godina rada, a veliki jubilej proslaviće turnejom koja nosi naslov kao pesma koju vam danas predstavljamo.
“Užasno mi nedostaje”: Pogledajte novi spot “Riblje Čorbe”!
Legendarni rok sastav “Riblja čorba” premijerno je predstavio spot za pesmu “Užasno mi nedostaje”. Iako je ova numera bila namenjena za album Svetlane Cece Ražnatović, pesma se na kraju našla na novom muzičkom ostvarenju popularnog benda pod nazivom “Uzbuna”. “Spot za pesmu ‘Užasno mi nedostaje’ sniman je u dvoru Dunđerski, koji je bio jedan od najbogatijih Srba u to vreme”, rekao je za Telegraf pevač grupe Bora Đorđević. Da podsetimo, “Riblja čorba” održaće 23. marta svoj veliki koncert u beogradskoj “Kombank Areni”, a sredinom jula ovaj bend će svirati u Rusiji na ceromoniji povodom 70 godina od oslobođenja Staljingrada. Pogledajte spot za pesmu “Užasno mi nedostaje”
HVALA TI SUBOTO UVEČE HIT: Nova pesma Dženana Lončarevića
Folker je svoju novu pesmu i spot postavio na svoju Fejsbuk stranicu
Dženan Lončarević premijerno je na svom Fejsbuku objavio novi spot za pesmu "Hvala ti suboto uveče".
Prema komentarima na društvenim mrežama, a i na Jutjubu, Dženanovi fanovu su oduševljeni novom pesmom, a jedan komentar koji se više puta ponavlja različitih obožavaoca: "Hvala ti što postojiš, Dženane!".
Sara Jovanović u spotu repera Džoneta Hastle! (VIDEO)
"Kupio sam prsten, prodao sam pušku", stihovi su mladog repera koji je posvetio pesmu zvezdi "Prvog glasa Srbije", koja se pojavljuje i u spotu Foto: You Tube/TheDzonetHastla Mladi reper Nikola Banović, zvani Džonet Hastla, snimio je spot za pesmu “Sara Jo”, koju je posvetio superfinalistkinji “Prvog glasa Srbije” Sari Jovanović, koja se ovom prilikom i pojavljuje u spotu.
- Iz publike sam jednom hteo da ti bacim medu, ali veći je od mene, pa sam ti na piso pesmu – samo je deo numere “Sara Jo”, koju je reper posvetio finalistkinji PGS.
Foto: You Tube/TheDzonetHastla Džonet Hastla glumi ljubomornog fana koji je zaljubljen u Saru, i tokom čitavog spota pokušava da dođe do nje, ali ga na kraju Jovanovićeva ipak nokautira.
Da podsetimo, Sara Jovanović će zajedno sa Mirnom Radulović i Nevenom Božović predstavljati Srbiju na ovogodišnjem “Evrosongu“ sa pesmom “Ljubav je svuda”.
Pogledajte spot:
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poznati crnogorski hip-hop autor i izvođač Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, objavio je novu numeru "Serotonin", posle gotovo 11 godina. Niggor kaže da je numera "Serotonin", mešavina žanrova i da utiče na poboljšavanje raspoloženja.
"Posle 11 godina pauze pojavljujem se sa svojim novim singlom. Pesma je mešavina disko fanka i hip hopa i namenjena je svim ljudima dobre vlje, a pogotovo onima loše volje, jer Serotonin kao hormon sreće preko nam je potreban u ovim tmurnim vremenima", otkriva Lazić. On dodaje da mu je tokom kreiranja numere primarni cilj da dočara pozitivnu energiju koju su nekada svojim pesmama širili "Monteniggersi". Nova numera snimljena je u studiju Supersound, Niggor je napisao tekst i radio muziku i aranžman sa Bankom Bankovićem, bas je svirao Dragan Ivanović a mastering uradio Vladan Popović Pop.
Poslušajte.
mondo
U pitanju je ekranizacije nove numere pod nazivom "Sudopera"
Posle prvog albuma “WTF iS Gruvelend?”, bend “Zemlja gruva” objavio je novi singl “Sudopera”.
Pesma je nastala kao rezultat zajedničkog autorskog rada u studiju “Gruvlend”, urađena je u bluz maniru, sa prepoznatljivom duvačkom sekcijom, dok je tekst intimna ispovest mlade domaćice koja je utočište našla za sudoperom.
Pogledajte video-spot za pesmu “Sudopera” sastava “Zemlja gruva”.
(Telegraf.rs)
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 27 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu