|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ovo je virtualan svet, virtualni prijatelji, neprijatelji, poznanici, simpatije... virtualno se ljuti, voli, druzi, pomaze i odmaze. svojim slovima nekada ce neko ce nasmejati ostatak foruma a nekada ce ga razljutiti, ponekad rastuziti. zato budite nasmejani makar ovde u virtuali, jer u reali su oko nas hiljade ljudi, raznih profila a ovde nas ima malo, jedan mali virtualni svet koji je onakav kakvog ga mi ucinimo. eto malo zbog umora a malo i pod utiskom od sinoc kada su se moje dve veoma drage virtualne prijateljice virtuano zavadile iz virtualnih razloga, ostavio sam najduzi upis od kada za net znam.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: ovo je virtualan svet, virtualni prijatelji, neprijatelji, poznanici, simpatije... virtualno se ljuti, voli, druzi, pomaze i odmaze. svojim slovima nekada ce neko ce nasmejati ostatak foruma a nekada ce ga razljutiti, ponekad rastuziti. zato budite nasmejani makar ovde u virtuali, jer u reali su oko nas hiljade ljudi, raznih profila a ovde nas ima malo, jedan mali virtualni svet koji je onakav kakvog ga mi ucinimo. eto malo zbog umora a malo i pod utiskom od sinoc kada su se moje dve veoma drage virtualne prijateljice virtuano zavadile iz virtualnih razloga, ostavio sam najduzi upis od kada za net znam. zakljucak znaci da se cesce svadjaju tebi drage virtualne prijateljice ( sami cemo zakljucivati koje su) kako bi smo mi dobili ovakve postove vazi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
a to je.... ono sto se meni desava u zivotu ne moze toliko da me zaboli ali kada se radi o nekome koga mnogo volim to me mnogo zaboli, pogodi i slomi. Verovatno zato sto oguglala sam na svoju bol, cak vise nista i ne osecam vezano za sebe ali za ljude koje volim ... zelela bih njihovu bol uzeti na sebe samo da njih nista ne boli.
(i tvoj bi, jer znas koliko te volim, sada bi te cvrsto zagrlila i ne bi pustala iz svog narucja. Gumicom izbrisala to sto nevalja i slusala te kako se smijes onim smehom koji me tera da zaplacem do suza)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Sve manje i manje popunjavate ove teme na igricama i pricaonici.Hocete da me naterate da prestanem da pisem na temama.Ne mogu ja da pisem 3posta zaredom.I vi to znate.Neka,neka.Belezim ja to u svescicu.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Daj Boze da pobjedi Srbija kako bi mi bilo drago
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: ovo je virtualan svet, virtualni prijatelji, neprijatelji, poznanici, simpatije... virtualno se ljuti, voli, druzi, pomaze i odmaze. svojim slovima nekada ce neko ce nasmejati ostatak foruma a nekada ce ga razljutiti, ponekad rastuziti. zato budite nasmejani makar ovde u virtuali, jer u reali su oko nas hiljade ljudi, raznih profila a ovde nas ima malo, jedan mali virtualni svet koji je onakav kakvog ga mi ucinimo. eto malo zbog umora a malo i pod utiskom od sinoc kada su se moje dve veoma drage virtualne prijateljice virtuano zavadile iz virtualnih razloga, ostavio sam najduzi upis od kada za net znam. Sada pisem uopsteno , al vezano je za tvoj post, ne za osobe, vec za desavanje uopsteno....nije prvi put da se desavaju "svadje" Sve to jer i ovde ima ljubomore, sujete, i takmicenja. Smesno ali istinito. Svi bi nesto da kazu, da se dokazu , da budu najbolji,najfiniji, i svi da ih volu To se iz aviona vidi. a zene su najgore....kod njih je to mnogo izrazenije. Mozda pametujem, al ovo je istina,pogotovo to plavo.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
morali su da ture šahovnicu na čarapice smrdljušice
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
šta je golman čekao kod drugog gola ?
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
srbi su se skroz isprepadali nema ni jedna normalna akcija jbt
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Meni je ova Farma teski smooor ne mogu bre to da gledam, zanimljivije mi je caskati sa forumasima
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|