|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
LaYa je napisao: Fala vi lepo.
Nemam inspiraciju o čemu da bude citat pa neka bude od Charles-a Bukowskog ove nedelje Svoje prijedloge,a tema su citati Čarlsa Bukovskog,šaljite meni na pp do petka u podne. Sretno!
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PREDLOG BROJ 1
Slobodna duša rijetka je, ali lako ćeš je prepoznati. Prepoznaćeš je prvenstveno po tome što se s njom ili u njenoj blizini osjećaš dobro, JAKO DOBRO. - Čarls Bukovski
PREDLOG BROJ 2
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan mog vremena. Čarls Bukovski
PREDLOG BROJ 3
До савршеног смијеха
Ако хоћете нешто да урадите – идите до краја. У супротном ни не почињите. То би могло да значи да ћете изгубити дјевојку, жену, рођаке, послове, а можда и главу! Могло би да значи да нећете јести два, три или четири дана. Могло би да значи да ћете се смрзавати на клупи у парку. Можда вам донесе и затвор, поругу и исмијавање, или чак изолацију. Изолација је дар, све остало је проба ваше издржљивости…ваше жеље да то заиста радите. Али ви ћете успјети. Упркос одбијању и слабим шансама…и биће боље од било чега што можете да замислите. Ако већ покушавате – онда идите до краја. Јер нема сличног осјећања томе. Бићете сами са боговима, а ноћи ће буктити у пламену. Јахаћете живот све до савршеног смијеха. А то је једина борба вриједна труда.
Чарлс Буковски
PREDLOG BROJ 4
Kod inteligentnih ljudi uglavnom postoji sklonost da ne vjeruju u ono u što vjeruju mase, i najčešće ih to stavi na nišan. Čarls Bukovski
PREDLOG BROJ 5
Волим жене које нису живеле са превише мушкараца. Не очекујем невиност, али једноставно више волим жене које нису до крви нажуљане искуством. Постоји нешто вредно код жена које шкрто бирају мушкарце; то се види у њиховом ходу... Њиховим очима у њиховом смеху и њиховим нежним срцима. Жене које су имале превише мушкараца као да следећег бирају по диктату освете, а не осећања. Када себично водиш игру, све ради против тебе: Не можеш захтевати љубав ни тражити емоцију. На крају си остављен са било чим што си вољан да даш а то је често.. Ништа.... Неке жене су деликатна бића, неке жене су дражесне и чудесне. Ако хоћеш да пишаш на Сунце само изволи, али молим те остави добру жену на миру. Буковски
PREDLOG BROJ 6
Prosečna devojka bi radije imala lepotu nego pamet, jer zna da prosečni muškarac bolje vidi nego što razmišlja. Čarls Bukovski
PREDLOG BROJ 7
Naravno da je moguće da se voli ljudsko biće, ali samo pod uslovom da ga ne znaš dovoljno dobro. - Čarls Bukovski
PREDLOG BROJ 8
Stavio sam joj ruku ispod brade i pokušao vrlo nespretno da joj okrenem glavu prema meni. Nikada nisam bio opušten u takvim situacijama. Onda sam joj dao lagani poljubac.
PREDLOG BROJ 9
Moraš umrijeti nekoliko puta prije nego što zaista počneš živjeti! Charles Bukowski
PREDLOG BROJ 10
“Mene su žene - dobre žene - plašile, jer su možda htele moju dušu, a ja sam hteo da sačuvam taj ostatak sebe. Uglavnom sam žudeo za kurvama, prostim ženama. jer su bile tupe i bezosećajne i nisu imale licnih prohteva. Ništa nisam gubio kad su odlazile. Istovremeno, čeznuo sam za nežnom, dobrom ženom, usprkos previsokoj ceni. Inače bih bio izgubljen. Jak čovjek bi odustao i od jednih i od drugih. Ja nisam bio jak. I tako sam nastavio da se borim sa ženama, sa idejom o ženama.” Bukowski Dajete 5,4,3,2 i 1 poen.Glasate do 23.h u nedelju. Glasati mogu svi,bez obzira da li su poslali prijedloge ili ne. Uvažiću samo kompletno i ispravno glasanje. Rezultati u ponedejeljak. Sretno!
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
2-5 poena 5-4 poena 1-3 poena 9-2 poena 6-1 poena
Jedva sam se odlucila kako glasati
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
5 5 1-4 3-3 2-2 7-1
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
10 - 5 1 - 4 2 - 3 7 - 2 9 - 1
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
4 - 5 1 - 4 5 - 3 9 - 2 10 - 1
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
2 - 5 poena 4 - 4 poena 9 - 3 poena 7 - 2 poena 6 - 1 poen
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|