Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
a sta je sutra ahaaaaaaaaaaaaa ja sutra moram uzivo da otvorim novu nedelju takmicenja 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia najavi, lepo ti to ide zaista.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: :lol:  ..i zada ga Casual he he.... Da ponovimo....Pobjednik zadnjeg kruga takmicenja je bio casual koji je i za ovaj krug izabrao jako zanimljivu i nadasve inspirativnu pjesmicu.. Pjesma lakih nota i saljivog sadrzaja, koja od vas ne zahtjeva velike pjevacke i glasovne sposobosti...samo domisljatost i kreativnost a nekako sam sigurna da vama toga NE nedostaje. Pjevajte u istom aranzmanu, na svoj nacin, recitirajte, repajte, zavijajte, zovite komsije, 'babu Joku' , klince ispred zgrade, nadjite partnera za duet..snimite ga potajno... Svoj zanimljiv, kreativan i nista manje smijesan snimak posaljite meni na PP najdalje do petka.Idemoooooooooooooooooooooo.....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E sad ovako....kad se nisam sad necu nikad' hhahahahaha. Prijedlozi koji su stigli su  Vi koji ste poslali duete...morate mi poslati na pp ko je s vama..nazovite ga kako hocete, budite kreativni hahaha...ali kad budem objavljivala ucesnike hocu da znam sta da napisem  E svaka vam cast!!!!! Ostali...hajdeeeeeeeeeeeeeeeee, ima jos vremena, za snimanje vam treba max 10 minuta  ...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Senka je napisao: ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
http://vocaroo.com/i/s0imEMY3UKNJevo i od mene nesto  za moju dusu...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
eto sad a mi koji sami pevamo odma nemamo sanse ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ko ti je to rekao Nikita, do sada su svi sami pjevali....polako..sta si nestrpljiva, dobit ces pohvale kad objavim snimak i kad svi cuju kako si zablistala  ...izgara ona od zelje da vec veceras pokazem svima ha ha Strpljen-spašen  ...pobjednik!!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Molena je napisao: Ko ti je to rekao Nikita, do sada su svi sami pjevali....polako..sta si nestrpljiva, dobit ces pohvale kad objavim snimak i kad svi cuju kako si zablistala  ...izgara ona od zelje da vec veceras pokazem svima ha ha Strpljen-spašen  ...pobjednik!! ma opustena sam ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) salim se samo malo , nisam dosla ovde da gradim karijeru za to kad dodju u moj grad sa Pinka budem se i ja prijavila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cisto da "taj"Barbika ne peva sam ubedjena sam da su svi super otpevali , vec sam i prosli put umrla od smejanja ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|