Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da da.. vid mene al sam tupson naša mila Tanjica ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
pojma nemam  danas kao da nije ni svanulo pa ja odrapila do 1 ako li bude neki lajF pa da vidimo bilo sinoc nesto mlogo gadno - ona glumica-spisateljica, jataganceva sekretarica, cedila ekremu bubuljicu 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
videla sam.. pa fujjjjjj 
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
farma - druga kuca za zvezde granda, produzetak takmicenja cora voli kad pobede jer njemu sleduje deo nagrade ja ne znam kako je ta zena mogla to da uradi ja samo sto nisam povratila, pobegla sam od tv-a k'o djavo od krsta
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
eee. pa jel on GAZDA il nije msm da če ovaj put da bude baš bljak ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46207
|
mjaumjau je napisao: pojma nemam  danas kao da nije ni svanulo pa ja odrapila do 1 ako li bude neki lajF pa da vidimo bilo sinoc nesto mlogo gadno - ona glumica-spisateljica, jataganceva sekretarica, cedila ekremu bubuljicu  E Maco to kada sam vidjela zamalo nisam pala u nesvjest...luda žena naskroz... 
|
|
mjaumjau
|
|

|
ja mislim da je ta zena kompluizvno-opsesivna pa ne moze a da to ne uradi pa makar bio i ekrem u pitanju strashan prizor - mislim da mi je to gore od onoga kad ekrem lizao vendijeve pete ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
mozda je mitiser bio onda nije strasno 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Cas, pozdravce ma fujj.. nemam pojma kako je mogla pihh kad se setim i sad mi gadno 
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da, to bas menja stvari ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|