Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Pa pogledaj snimke sa youtuba  Radojka ce da odleprša vanka
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: A je l ima negdje online da se gleda...? Neeeeeeeeeeeeeeee...Megiiiiiiiiiiiiii..neeeeeeeeeeeeeeeeeeee....ne i TI.. ne pocinji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moram da gledam, da bi se ukljuycila ovdje u diskusiju  Al evo citam Era ljigavac je vec poceo da komentarise devojke kaze "Stanijina guza je kao simpo foteljica" Komentarise njene obline, kaze kakve su nece moci da spava Dule i Radojka u duelu, garant ce Radojka ispasti ovo mi izgleda namesteno...garant su im rekli d anjih stave za sluge
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 21 Mar 2013, 13:40, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
simpo foteljica 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Moram da gledam, da bi se ukljuycila ovdje u diskusiju  Al evo citam Era ljigavac je vec poceo da komentarise devojke kaze "Stanijina guza je kao simpo foteljica" Komentarise njene obline, kaze kakve su nece moci da spava Dule i Radojka u duelu, garant ce Radojka ispasti ovo mi izgleda namesteno...garant su im rekli d anjih stave za sluge Megi...prizovi se pameti.. Bolje gledaj Bolji zivot srecne ljude, rodjak sa sela..i takoo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Gledam i Bolji zivot idol mi je Zivadinka daktiligrafkinja Nego ova Zorica ludaca tovarila Ekrema da je ona Nada Topcagic ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne, jer oni su nA fARMU dUSKO I rADOJKA Ako Radojka ispadne slobodno pricaj sa njom....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Era spominjao Milosa Bojanica Šta si, Bojaniću, ti radio ovde na farmi, kako si uzeo one pare? Ništa nisi radio, sve je prljavo i neuredno - rekao je Era.Bojanic rekao da to Eri nece pomoci , sto spominje njegovo ime da pobedi A i ovaj Era je takticar
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Ne, jer oni su nA fARMU dUSKO I rADOJKA Ako Radojka ispadne slobodno pricaj sa njom.... a koji Dusko i Radojka? ne zezam , ozbiljno..Ko su oni?
|
|
|
|
|
|