Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
prespavala sam veceras sve, nista nisam videla.. desavanja sa slugama 
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
dule i radojka izabrani za sluge kao oni su vec u stali pa neka ih tamo citali su i neko pismo tj ekrem je citao - nivo drugi osnovne, ocena dva na tri, citanje bez razumevanja i odose da spavaju ja licno mislim da nisu shvatili sta im je zadruga porucila i verovatno su ih jos budili ali su ugasili lajF sad ce ponovo lajF  za uskoro
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
np  ma ekrem cita a ovi zmirkaju, jedva cekaju da se zavrsi digli ih iz kreveta nesto je pisalo da su i gazda i jos neko prekrsili pravila i da gazda treba da smisli kazne ali oni odose na spavanje bez da su o tome raspravili
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
mjaumjau je napisao: np  ma ekrem cita a ovi zmirkaju, jedva cekaju da se zavrsi digli ih iz kreveta nesto je pisalo da su i gazda i jos neko prekrsili pravila i da gazda treba da smisli kazne ali oni odose na spavanje bez da su o tome raspravili dobro si ti Ekrema razumela a cela farma nije joj kako preskoci taj deo ... mogla sam se smijati ko covek
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
ma bice u pregledu sutra  nasli mu i neke naocare da stavi ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..oće da bude sexa u štali... ..sumljivi mi Dule i Radojka... ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Minka mislim da oce ... samo cek malo da se opuste... a mozda i nece. Kaada sam gledala profil... ulazak njegove zene cini mi se da je malo stidljiva.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Eno im stigao Proka i kritikuje Ekrema gazdu...ebte pa oni se uopšte ne razumiju... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A je l ima negdje online da se gleda...?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|