Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mjauu znaČi tebi da se obratim za prevod ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
mjaumjau je napisao: LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo pa nisi me nista pitala evo da ne bude prvi dan pa da sam neka sto izgnorise zdravo  Dobro ti nama došla 
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
mjaumjau je napisao: LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo pa nisi me nista pitala evo da ne bude prvi dan pa da sam neka sto izgnorise zdravo  ju..kako lagi,pitala te dva puta
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
Iskra je napisao: mjauu znaČi tebi da se obratim za prevod ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) samo pitaj sta ne razumes sve cu da ti prevedem ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mmm je napisao: mjaumjau je napisao: LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo pa nisi me nista pitala evo da ne bude prvi dan pa da sam neka sto izgnorise zdravo  ju..kako lagi,pitala te dva puta da,da... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
mmm je napisao: mjaumjau je napisao: LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo pa nisi me nista pitala evo da ne bude prvi dan pa da sam neka sto izgnorise zdravo  ju..kako lagi,pitala te dva puta vidim tebe pozdravlja a sad ispade kao mene pita  sto mi je to nesto poznatooooo 
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
ti se mjau salis..to za Ekrema,on je kardinalna greska prirode..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
LaYa je napisao: LaYa je napisao: mrnjao pozz
mi se kanda znamo? msm,po pozdravu ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
mačak ti nisi video sliku što sam pokazala Ekremovu iz Ameriku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|