Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
nuša je napisao: Sve reality show-e treba zakonom zabranit. TAKO JE
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Dule, Dudule, gaće ti se nadule ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mmm je napisao: mace..gde si ti ceo februar bila.. ako ti kaže morače te utepa ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

Pridružio se: 20 Mar 2013, 04:25 Postovi: 237
|
smucala se ti u tamo znas i sam kako je u februaru ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ potpis nemam
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Žex ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
hmm..nismo li se mi sreli 15 februara..
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
Iskra je napisao: mjaumjau je napisao: a ekrem je stari lisac - nije on tako blesav kao sto izgleda i viceve zna da prica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dva odjednom, cudo od 'covjeka' @Iksra ma kako god voles  mjau mjaumjaumjau Jel ti njega razumeš kad on nešto priča ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ja sve njega razumem  parlam engleski ko ekrem a u amerikU nikad bila nijesam ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo Evo ja ću Mjau, mjau ? Mjau Laya, mjaaaaaauu, mjau.... Mjau , mju Eto, pitao sam je ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
mjaumjau
|
|

|
LaYa je napisao: Aj neka neko pita ovu mjau sto me ignorise Nije to lepo pa nisi me nista pitala evo da ne bude prvi dan pa da sam neka sto izgnorise zdravo 
|
|
|
|
|
|