|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: Sta cu videti od nje zivota ti ako vec kazu da rijalitiji kvare omladinu pa pre ce Sandra da kvari nego Zorica.... poslusaj malo Sandrine pjesme,pogledaj spotove... I sta da ocekujem od nje, da se cudim kako tako lepa , zgodna i fin amuze kravu, kopa bastu,sadi krompir...nije to neka nauka... A mozda padne sex.....mozda ti to ocekujes... ja bi vise fajt , recimo da Zorica namlati Ekrema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne moze reality da kvari omladinu. sandrin sex na farmi je zagarantovan verovatno i placen ali ne ocekujem ga uopste, sto bih ga ocekivao... a pesme, njene i zoricine pa tu su negde... i nije lepa, nije ni seksi, ali je lepse nju gledati da njanjavi nego zoricu da grmi i krklja 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Tarot? ili mislis kao gde je tu pecat 
Poslednji put menjao casual dana 20 Mar 2013, 15:05, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
casual je napisao: Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +... obecava ona seksi sandra, metak u najavi. ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba  ps ma koji telefon, vatre palis jel  Ima tu dobrih i mladih nemoj tako... onaj mladi pevac crnogorac, zatim isto jos jedan iz granda, pa onaj mali is 1 glasa.. ima mladih nisu svi iz kamenog. Moras priznati da ta starija ekipa je i luda... zna za salu a i da se popickara pravo. P.S. nisi mi reko da nesme niko da zna za to da se dopisujemo, ali evo od sad cutim Rakel samo sam se salila za broj, ja prvi put pisem sa Casualom na forumu ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: casual je napisao: Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +... obecava ona seksi sandra, metak u najavi. ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba  ps ma koji telefon, vatre palis jel  Ima tu dobrih i mladih nemoj tako... onaj mladi pevac crnogorac, zatim isto jos jedan iz granda, pa onaj mali is 1 glasa.. ima mladih nisu svi iz kamenog. Moras priznati da ta starija ekipa je i luda... zna za salu a i da se popickara pravo. P.S. nisi mi reko da nesme niko da zna za to da se dopisujemo, ali evo od sad cutim Rakel samo sam se salila za broj, ja prvi put pisem sa Casualom na forumu ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) e ebem te bas... A ja mislila da si ozbiljna ludjakinjo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Just je napisao: Koliko sam placena i previse radim, a ovo je diskusija o farmi, the end na rad.
Ma meni ona Jovcana izgleda neka mutavica Jel to ona manekenka ili model? Ona mi isto deluje suplje u glavu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Jovana je druga pratilja ,misica 2012 godine
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
e to je ta.. sad radi na pinku.. iskreno ona mi deluje da je zbog svog plitkog mozga i mogucnosti da dobro zna rasiriti noge, dosla na mesto gde je. Nikad bre cula za nju a tako isto neinteresantna, samo puci usta i trepce. Uff kako bi je sad komentarisala .. al me sramota ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
*Twilight* je napisao: casual je napisao: Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +... obecava ona seksi sandra, metak u najavi. ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba  ps ma koji telefon, vatre palis jel  Ima tu dobrih i mladih nemoj tako... onaj mladi pevac crnogorac, zatim isto jos jedan iz granda, pa onaj mali is 1 glasa.. ima mladih nisu svi iz kamenog. Moras priznati da ta starija ekipa je i luda... zna za salu a i da se popickara pravo. P.S. nisi mi reko da nesme niko da zna za to da se dopisujemo, ali evo od sad cutim Rakel samo sam se salila za broj, ja prvi put pisem sa Casualom na forumu ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) ima ok ucesnika, to sam upravo i napisao gore... a starija ekipa, uf meni su stvarno odvratni. pa svuda ih ima u svako vreme i u svim emisijama. smucili su se i sami sebi znaju jedino da se popickaraju, to im je oce nas  Megi, ovo je zorica od pre 30+ godina, cekaj da ti nadjem kako je pozitivno edukativna
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|