Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 08:04

Autoru Poruka
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:03
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

MeGi je napisao:
Sta cu videti od nje zivota ti
ako vec kazu da rijalitiji kvare omladinu [zenskismeh.gif]
pa pre ce Sandra da kvari nego Zorica....
poslusaj malo Sandrine pjesme,pogledaj spotove... [zid.gif]
I sta da ocekujem od nje,
da se cudim kako tako lepa , zgodna i fin amuze kravu, kopa bastu,sadi krompir...nije to neka nauka...
A mozda padne sex.....mozda ti to ocekujes...

ja bi vise fajt ,
recimo da Zorica namlati Ekrema [zenskismeh.gif]

ne moze reality da kvari omladinu.
sandrin sex na farmi je zagarantovan verovatno i placen ali ne ocekujem ga uopste, sto bih ga ocekivao... a pesme, njene i zoricine pa tu su negde...
i nije lepa, nije ni seksi, ali je lepse nju gledati da njanjavi nego zoricu da grmi i krklja :D

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:03
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

a gde je tu Milan?

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:04
Korisnikov avatar
*
*

Tarot? ili mislis kao gde je tu pecat :D

Poslednji put menjao casual dana 20 Mar 2013, 15:05, izmenjena samo jedanput

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:04
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

casual je napisao:
Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +...
obecava ona seksi sandra, metak u najavi.
ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba :D
ps ma koji telefon, vatre palis jel :lol:

Ima tu dobrih i mladih nemoj tako... onaj mladi pevac crnogorac, zatim isto jos jedan iz granda, pa onaj mali is 1 glasa.. ima mladih nisu svi iz kamenog.
Moras priznati da ta starija ekipa je i luda... zna za salu a i da se popickara pravo.

P.S. nisi mi reko da nesme niko da zna za to da se dopisujemo, ali evo od sad cutim

Rakel samo sam se salila za broj, ja prvi put pisem sa Casualom na forumu [pretvarase.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:06
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

*Twilight* je napisao:
casual je napisao:
Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +...
ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba :D

Ima tu dobrih i mladih nemoj tako... onaj mladi pevac crnogorac, zatim isto jos jedan iz granda, pa onaj mali is 1 glasa.. ima mladih nisu svi iz kamenog.
Moras priznati da ta starija ekipa je i luda... zna za salu a i da se popickara pravo.

P.S. nisi mi reko da nesme niko da zna za to da se dopisujemo, ali evo od sad cutim

Rakel samo sam se salila za broj, ja prvi put pisem sa Casualom na forumu [pretvarase.gif]

e ebem te bas...
A ja mislila da si ozbiljna [pluie07.gif]
ludjakinjo

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:06
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Just je napisao:
Koliko sam placena i previse radim, a ovo je diskusija o farmi, the end na rad.

Ma meni ona Jovcana izgleda neka mutavica

Jel to ona manekenka ili model?
Ona mi isto deluje suplje u glavu

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:08
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Jovana je druga pratilja ,misica
2012 godine

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:10
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Dobro ne kvari rijaliti,
samo licnosti koje su unutra [zenskismeh.gif]

Ne mogu se ni porediti.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:13
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

e to je ta.. sad radi na pinku..
iskreno ona mi deluje da je zbog svog plitkog mozga i mogucnosti da dobro zna rasiriti noge, dosla na mesto gde je.
Nikad bre cula za nju a tako isto neinteresantna, samo puci usta i trepce.
Uff kako bi je sad komentarisala .. al me sramota [kikice.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 15:14
Korisnikov avatar
*
*

*Twilight* je napisao:
casual je napisao:

ima ok ucesnika, to sam upravo i napisao gore...
a starija ekipa, uf meni su stvarno odvratni. pa svuda ih ima u svako vreme i u svim emisijama. smucili su se i sami sebi znaju jedino da se popickaraju, to im je oce nas :D

Megi, ovo je zorica od pre 30+ godina, cekaj da ti nadjem kako je pozitivno edukativna

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu