Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Japanci imaju samo jedan neradni dan ugledajte se na njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Japanci imaju samo jedan neradni dan ugledajte se na njih ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a i Kinezi su im blizu... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
MeGi je napisao: Obecava seksi Sandra wtf a ona je bila mutava i kenjkava u VB Boplje da su ubacili onu Jovanu Totalno neinteresantna, "prefinjena" zanimljivija mi Zorica, a smjesno u njenoj biografiji "pevala je dok je cuvala ovce" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) od takve ocekuj nesto ni u snu ne moze da se desi  a i vise volim nju tako mutavu i kenjkavu da gledam nego zoricu markovic. od zorice mozes da ocekujes fajt za neki dan i to je sve. od sandre ces svasta videti, polako samo...
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Koliko sam placena i previse radim, a ovo je diskusija o farmi, the end na rad.
Ma meni ona Jovcana izgleda neka mutavica
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Koliko sam placena i previse radim, a ovo je diskusija o farmi, the end na rad.
Ma meni ona Jovcana izgleda neka mutavica eeeee..to je problem..A neko ko nema ni to, radio bi svih 8 sati punom parom..i za tu platu Justicija..opusti se malo bre..sta je sa tobom,stvarno ne mogu da te poznam... jes diskusija o FArmi..a na farmi se radi.pa ima veze i sa radom...indirektno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta cu videti od nje zivota ti ako vec kazu da rijalitiji kvare omladinu pa pre ce Sandra da kvari nego Zorica.... poslusaj malo Sandrine pjesme,pogledaj spotove... I sta da ocekujem od nje, da se cudim kako tako lepa , zgodna i fin amuze kravu, kopa bastu,sadi krompir...nije to neka nauka... A mozda padne sex.....mozda ti to ocekujes... ja bi vise fajt , recimo da Zorica namlati Ekrema ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
@ Casual -Jovana Nikolić, neka misica, lice Pinka, sta li vec...samo trepka okicama Julia, stigla mi klopa..kasnije cu te napičiti ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: *Twilight* je napisao: Vidi nje, MILOS joj bio idol i pljuvala Fircija a sad MOLI da ne gledamo farmu. Jel se to plasis da se ne navucemo kao ti na farmu? Pa malo si zakasnila, navukli se mi odavno... ja kad i ti.... i tako zaglavi na netu, o5 kao ti  Da nije bilo farme,tako je,nikad se ne bi sreli na netu,jeste da. Nikad nas na forumu ne bi bilo da niko nije gledao  Ne zalim sto sam gledala niti imam nesto protiv jel neko gleda ili ne. Ne gledam ovu sad,al mozda cu i gledati,tako je bilo i sa farmom 2. Hvala realitiju jer sretoh vas (ne uvlacim se sad nikome,niti me pukle emocija,tako mislim) toliko od ja,aj cao vam ga ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) e pa ovo si upravu da ne bi te famozne farme ne bi se znali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: @ Casual -Jovana Nikolić, neka misica, lice Pinka, sta li vec...samo trepka okicama Julia, stigla mi klopa..kasnije cu te napičiti ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) jasta..a ja gladna....lako ti je gladnu dusu napiciti cccc..jos joj na posao i stize klopa..da ne pomeri svoje dupe.. ljubim te Just ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|