Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 22:36

Autoru Poruka
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:42
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

nego...oce meni Senka danas isplatiti dnevnicu..ili ovi sa Farme...
Danijela..ebo li te patak

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:42
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

casual je napisao:
farma nece biti losa. nema alkohola i kada bi smanjili goste narodnjake tipa Dzeja, nade topcagic, svadbarskih orkestara i bore drljace bilo bi ok. ali sam pogled na zoricu markovic i sofersko ponasanje me natera da promenim kanal.
i na eru "najlepse je pice kad mu dlaka nice".

pa ako si mislio da ce neki intelektualac uci .. teska posla od toga... verovatno takvi imaju obaveza.

npr. nece doci Dacic ovde da pise jer ima previse posla oko uredjenja drzave...
vec mi, "koji ne znamo pametno istrositi slobodno vreme", pisemo ovde i komentarisemo.

P.S. Pogledaj u telefon... poslala sam ti poruku pre 10 min

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:44
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Just je napisao:
Danijelo, ja s njom diskutujem od rane zore, cak mi je i velikim slovima objasnjavala sve [kikice.gif]

I da..rekla sam ja vec da je farma dobra, ona nas je sve spojila...dal na farma forumu il četu, svejedno [pretvarase.gif]

ma jes..pogotovo je dobra jel je NAS spojila.. [kez.gif]
e velike nam srece..
Da nije bilo farme..ne bi ti visila ovde ..nego bi muzu prala peglala pusila i fajtala
A Danijela ti bi , a i ja isto, sad setala nekog baju..jer ne bi gubila ovde vreme nego jurila mlade macane... [kez.gif] [kez.gif] [pluie07.gif] [pluie07.gif] [pluie07.gif]

a 'vako..mlatimo praznu slamu..sta vi imate od toga sto poznajete mene..jedan smor vise
ili ja sto poznajem VAs..i svoj prefinjeni recnik i ponasanje sam pokvarila [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [dzokac.gif]

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:46
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Ja sam na poslu, da nisam na ovom forumu bila bi na nekom drugom il bi ganjala nesto na netu..svejedno, a peglanje mrzimm, radije gledam ekrema no peglam [dzokac.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:46
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

*Twilight* je napisao:
casual je napisao:
farma nece biti losa. nema alkohola i kada bi smanjili goste narodnjake tipa Dzeja, nade topcagic, svadbarskih orkestara i bore drljace bilo bi ok. ali sam pogled na zoricu markovic i sofersko ponasanje me natera da promenim kanal.
i na eru "najlepse je pice kad mu dlaka nice".

pa ako si mislio da ce neki intelektualac uci .. teska posla od toga... verovatno takvi imaju obaveza.

npr. nece doci Dacic ovde da pise jer ima previse posla oko uredjenja drzave...
vec mi, "koji ne znamo pametno istrositi slobodno vreme", pisemo ovde i komentarisemo.

P.S. Pogledaj u telefon... poslala sam ti poruku pre 10 min

e sto te volim..kad vako pametno zboris
Konacno nesto pametno procitah [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

juuuuuuuuu..a kome to ti saljes poruke,aaaaa?
ti ces se jos i ovajdis na Netu..jedino ja MUCAK
i posle kaze Jelena..farma nas spojila
E fala FArmi..al mene vise da ne spaja

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [pluie07.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:47
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Just je napisao:
Ja sam na poslu, da nisam na ovom forumu bila bi na nekom drugom il bi ganjala nesto na netu..svejedno, a peglanje mrzimm, radije gledam ekrema no peglam [dzokac.gif]

Eto..i posle kazu..kriza.ili mala plata
Kad ce jedan Nemac u radno vreme da bude na forumu [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:48
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Tw pa dacic je u rangu sa erom tu su negde. ali zorica ej, ekrem, era, drljaca, lepa lukic... to je lepak za one 70 +...
obecava ona seksi sandra, metak u najavi.
ok je petrija, uci ce pop, ni oni nisu intelektualci ali nisu ni iz kamenog doba :D
ps ma koji telefon, vatre palis jel :lol:

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:48
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Mislis da nisu?
Nisu oni posebna rasa

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:49
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Obecava seksi Sandra wtf
a ona je bila mutava i kenjkava u VB
Boplje da su ubacili onu Jovanu
Totalno neinteresantna, "prefinjena"
zanimljivija mi Zorica,
a smjesno u njenoj biografiji "pevala je dok je cuvala ovce" [zenskismeh.gif]

Poslednji put menjao MeGi dana 20 Mar 2013, 14:50, izmenjena samo jedanput

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:50
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Just je napisao:
Mislis da nisu?
Nisu oni posebna rasa

ma jesu kako da ne..
Nigde nema javasluka kao u zemljama EX Yu..sve to naviklo da ode na posao , ne da radi, nego da ubije dnevnicu [b6667.gif] [b6667.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu