Sta bre pises to Megi?? Pa mislis li ti da je on toliko inteligentan da zapamti nesto? jesi li gledala sinoc prikaz njegovog profila pre ulaska? E a kada je uso u studio vec zaboravio sta je reko i prica drugu pricu za Vendi. njegov mozak ogranicen kao "maslac" od 20 gr.
Sta bre pises to Megi?? Pa mislis li ti da je on toliko inteligentan da zapamti nesto? jesi li gledala sinoc prikaz njegovog profila pre ulaska? E a kada je uso u studio vec zaboravio sta je reko i prica drugu pricu za Vendi. njegov mozak ogranicen kao "maslac" od 20 gr.
Ahhahhahahahahahahahahahahahahhahahahaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
ja bre TW...pa dobro bre..zar nista nisi naucila iz FArme 2
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
naucila svasta .. da se klonim vas koji ste bili za Milosa. jedi i pi ali ako trebe nesto .. od svakog trazi samo ne od vas... da vas ne bi spicila flasom u glavu ko ono njega ... msm da je bio Firci
Pisem svoje misljenje. Mislim da je Ekrem veoma proracunat to sto je seljak, u smisli -sa sela, nepismen, itd itd ne znaci da ne moze biti namazan i folirant. Ja ga ne dozivljavam kao nekog ko je spontan, ono prirodno da odvali lupam sad da je recimo Nikola Tesla brat Od Zorice Markovic i da zivi pored njene kuce Nego sa namerom lupi tako nesto....zna on da ce se o tome pisati, i da bas takve gluposti pale narod. Meni recimo to nije duhovito. mozda ne znam objasniti i pogresno ga vidim.... A pogotovo necu se paliti na tu pricu zaljubljen u Vendi, pa Igbala sta ce jadna ovo ono-izgleda mi kao losa izrezirana sapunica. Mozda zvuci smjesno al ja stvarno mislim da ima nekog ko mu diriguje nije on sam usao u svet SHOW-BIZNISA
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Twiligt..Dodji SEBI...dok je jos vreme..I opameti se.. U ime naseg dugogodisnjeg prijateljstva te MOLIM samo se seti..One torture, progona..gore nego za vreme II svetskog rata Seti se.,..Farme 2 i urazumi se
naucila svasta .. da se klonim vas koji ste bili za Milosa. jedi i pi ali ako trebe nesto .. od svakog trazi samo ne od vas... da vas ne bi spicila flasom u glavu ko ono njega ... msm da je bio Firci
ebo te Milos...
aj se svadjamo...po bilo kom osnovu..Samo nemoj molim te Bojanica mi trpati..skace mi pritisak
farma nece biti losa. nema alkohola i kada bi smanjili goste narodnjake tipa Dzeja, nade topcagic, svadbarskih orkestara i bore drljace bilo bi ok. ali sam pogled na zoricu markovic i sofersko ponasanje me natera da promenim kanal. i na eru "najlepse je pice kad mu dlaka nice".
Evo o ovome pricam pogle ti njegovo objasnjavanje zna on da se snima, da sto vise lupa , da ce biti kao "smesniji" nekom ce se ovo svideti pa ce biti njegov fan i glasace za njega a ja bi ga tavom po glavi...
Znaci Ekrem i Boki 13 isto sranje samo drugo pakovanje
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu