Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 18:54

Autoru Poruka
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 13:54
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

LaYa je napisao:
*Twilight* je napisao:
Vidi nje, MILOS joj bio idol i pljuvala Fircija a sad MOLI da ne gledamo farmu.
Jel se to plasis da se ne navucemo kao ti na farmu?
Pa malo si zakasnila, navukli se mi odavno... ja kad i ti.... i tako zaglavi na netu, o5 kao ti :D

Da nije bilo farme,tako je,nikad se ne bi sreli na netu,jeste da.
Nikad nas na forumu ne bi bilo da niko nije gledao :P
Ne zalim sto sam gledala niti imam nesto protiv jel neko gleda ili ne.
Ne gledam ovu sad,al mozda cu i gledati,tako je bilo i sa farmom 2.

Hvala realitiju jer sretoh vas (ne uvlacim se sad nikome,niti me pukle emocija,tako mislim)

toliko od ja,aj cao vam ga [dzokac.gif]

jes Laki tako je..Gledali jednu Farmu..nasli se..svi ovako kolektivno..I sad nam Farme vise ne trebaju..o tome pisem [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

PS..aj salu na stranu..Nisam rekla da nisam gledala nikad rijaliti..Pocela tu drugu farmu, slusajuci mamu kako se svadja sa Tv-om [zenskismeh.gif]
Ali isto tako..ja nikada u svom zivotu nisam se naslusala i dozivela UVREDA kao zbog te farme..Samo zato sto sam hejtovala nekoga koga su neki drugi idealizovali..
JA o tome pisem..Meni je to bolesno..I meni dosta rijalitija..Kome nije on ih gleda..i to je ok..
A za ovo ostalo sto sam napisala..JBT SALA...OD kad ste izgubili smisao za SALU

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 13:57
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Nek gleda sta ko hoce,
ali i bez gledanja farme,
ove likove mozete komentarisati,jer su stalno na tv-u...
Necu pratiti Farmu iz razloga sto je meni to dosadno gledati,
mrzi me sedeti za tv-om
a ne zato sto su ti ucesnici ovakvi onakvi,nemoralani nevaspitani,sire ovo,sire ono
jer i oni su ljudi.....kakvih ima i u nasoj okolini.
Budale su oni koji trose pare na glasanje.a druge budale su oni koji organizuju te rijalitije,
a budale nisu ovi sto ulaze
jer ih zabole, bar ce pare dobiti, a i za neke ce se vise cuti....

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 13:59
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

*Twilight* je napisao:
e zato ti kazem nemoj da se otimas no se prepusti FARMI i uzivaj... ustedeces na lekicima [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

e ne mogu al stvarno..Al cu citati malo vas...
A da gledam, sad bez sale..STvarno me smara.. [smusen.jpg]
ne mogu nema teorije..jednostavno mislim da nemam sta da vidim..ni koga..

A sad ozbiljno..Ne mislim da oni koji gledaju su ni glupi ni ludi ,ali bas nista..Salim se malo saq vama, tako i shvatite....imam neko svoje misljenje (pa moja majka gleda i ja sam joj rekla da ako joj je dosadno da uzme da hekla i da smiruje zivce a ne da gleda gluposti [zenskismeh.gif] ) i nemo se ljutite zbog toga..
svako sebi trazi neki vid zabave..Koga rijalitiji zanimaju, a pri tom mu je to relax sto da ne..samo je bitno ostati nepristrasan i shvatiti sve kao izrezirano ( ne daj boze da se nikad ponovi Farma 2,ono je bilo sramota produkcije i nekih ucesnika)

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 13:59
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Sto znaci da nasa Megi vise nece trositi novce na glasanje [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:00
Korisnikov avatar
Born to die

I moja baba rekla da nece gledati
da tamo ulaze svi MANTI [zenskismeh.gif]
i eto je sinoc upade mi u sobu da me smara , da mi kaze ko je usao [zenskismeh.gif]

Pogledacu ja samo ako bude nekih zestokih svadja ili odvala,
a novine citam svaki dan
tako da cu biti upucena [zenskismeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:01
Korisnikov avatar
Born to die

*Twilight* je napisao:
Sto znaci da nasa Megi vise nece trositi novce na glasanje [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
moram videti kako izgledaju na tv-u ovi mladi macani sto su usli
jer mozda ste vi ovdje na forum postavili slike onako lepe
a ovako da su ruzni
kad ih vidim mozda i budem glasala
nikad ne reci nikad axxaxa

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:02
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

MeGi je napisao:
Nek gleda sta ko hoce,
ali i bez gledanja farme,
ove likove mozete komentarisati,jer su stalno na tv-u...
Necu pratiti Farmu iz razloga sto je meni to dosadno gledati,
mrzi me sedeti za tv-om
a ne zato sto su ti ucesnici ovakvi onakvi,nemoralani nevaspitani,sire ovo,sire ono
jer i oni su ljudi.....kakvih ima i u nasoj okolini.
Budale su oni koji trose pare na glasanje.a druge budale su oni koji organizuju te rijalitije,
a budale nisu ovi sto ulaze
jer ih zabole, bar ce pare dobiti, a i za neke ce se vise cuti....

Slazem se Megi sa gore napisanim..osim u jednoj stvari (oprosti ali kod mene uvek ima ALI) ..Organizatori su najmanje od svih budale..jer najvecu zaradu imaju upravo oni..Najvece su svakako oni koji glasaju..to stvarno tek ne mogu da shvatim...posle toga oni koji ucestvuju..a u smislu ispasti sto veci kreten zarad pobede..(mada iskreno nekima to i jestge jedini nacin da postanu primeceni..ono po principu nije vazno dal te mrze ili vole vazno je da nisu ravnodusni..to je valjda to razmisljanje)..Neko moze tako..ako postavi stvaru u smislu..vazne su mi pare, ebe mi se za utisak koji ostavljam..
A najmanje stvarno mogu da razumem one koji glasaju..pa jbttttttttttt [smusen.jpg]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:04
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

e Megi a secas li se koliko si samo novca trosila na glasanje, za Milosa, da ga ne izbace???!!
Mozda i bolje samo da listas novine i sa nama, koji gledamo, da komentarise... jeftinije za tebe.
Nego jesi li videla onog manekena.. uffff ono dete KOMAD pravo.
Bice tamo svasta a mislim da ce tu i Sexy Sandra biti jako nemirna hihihihihi

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:05
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

e odo..aj zdravo....I PAMET u glavu..:D :D :D :D

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: PRENOS UŽIVO (sa OFF-om) - diskusija o "Farmi"  |  Poslato: 20 Mar 2013, 14:08
Korisnikov avatar
Born to die

Julia hvala stos i me ispravila.
ma sta ih briga da li su kreteni ili ne, vecina njih ce da glumi kretene 100%
lepo ce da se nalupetaju, dobice pare, i zabole ih sto cemo mi ovdje da drvimo pljujemo ili hvalimo 24 h
lepo kad izadju sa parama nastavie svoj zivot gdje su stali..

Mogu da se kladim da ovaj Ekrem ima neke svoje od kojih dobio instrukcije pre ulaska na Farmu,
on mi je od onih ljudi koji sa namerom lupetaju,kao da budu duhoviti,
ja ne znam kome on moze biti zanimljiv
mene uzasno nervira
pazi ti tu foru, zaljubio se u Vendi , i sad ce da vrte opet pricu VENDI-EKREM
pa da
potrebna im je takva popularnost
sve sa namerom rade
nije prirodno
al me nerviraaaaa [zenskismeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu