Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Senka je napisao: Julia je napisao: Senka je napisao: Evo direktno uključenje... Pored Ekrema sjedi Nazif...očito mu opet treba potpora... ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) e ovo je vrlo bitan podatak...Raposerd sedenja... Salim se STVARNO..nema potrebe da se primate Pa valjda se znamo Naravno da je bitan...Ekrem je gazda i sjedi u čelu stola...o Julia jesi neupućena... Pod hitno da pođeš gledati... ma pazi kad nema sanse.. Al cu pogledati sa vremena na vreme vase pisanje.. PS..a sad stvarno naravno da ce mi biti malkice zao sto ce sledecih mesec dana forum biti uskracen sa kvalitetnim postovovima vecine VAS..jer cete se *zamlacivati* na ovom PDF-u komentarisuci likove koji su i po intelektualnom i svakom mogucemnivou daleko ispod vas..I necu imati sta da citam  Ovo je bilo iskreno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ijaoooo...a dosad smo svi pisali doktorske disertacije na temi kafana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Ooooo JUlia breeee.... Neje sve tako crnjak kako ti misliš i predviđaš...ma mi smo svestrani i sve će da stignemo... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Nego, Senka, pusti Juliju, ona mora da kontrira  Sta ima u prenosu jel ko mamura 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Ijaoooo...a dosad smo svi pisali doktorske disertacije na temi kafana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dobro bre Just. ok..tebi je zanimljivvije gledati farmu i komentarisati..meni nasmejati se dosetkama ,salama a ponekad i necemu pametnom, od meni dragih ljudi na forumu.. Ja mislim jedno ti drugo JA ne gledam farmu ti gledas Ti ces je komentarisati ja cu hejtovati oni koji to uopste gledaju.. Tako je to u demokratskim drustvima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Nego, Senka, pusti Juliju, ona mora da kontrira  Sta ima u prenosu jel ko mamura  eto..nju sad interesuje da li je neko mamuran,... o zivoteeeeeeeeeeee..pa sta ima u tome zanimljivo.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Aj ne bi me citala da i tebe ne interesuje A znam da goris od nestrpljenja da Senka odgovori
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Senka je napisao: Ooooo JUlia breeee.... Neje sve tako crnjak kako ti misliš i predviđaš...ma mi smo svestrani i sve će da stignemo... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) e aj zajebanciju sad na stranu.. Meni je stvarno zalosno bilo posmatrat ljude kako se svadjaju zbog nekih budala na farmi..Zamisli kakav mozak moras biti da izadjes na pijacu,to su one babe radile, da zvizdis i gadjas jajima nekoga A oni (ona tikva glavata pogotovo) su sve to pravili zbog para.. Ne radi se ovde o gledanju..nego do koje mere ti rijaliti uticu na ljude.. Generalno mislim da je sve to zalosno..Eto odatle i moje misljenje i stav o rijaliti programima..
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Erto farmera, ni drva ne znaju iscijepati Trebali su Saski dati da cijepa, imam osjecaj da bi ona to uradila začas posla  Vid nam gostiju, gosti udjite, ne bojte se 
|
|
|
|
|
|