Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Vec vidim da ce se Zorica Markovic zakaciti saa Milanom Tarot jos ako se Era uplete aa tek ako udje Milic
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Vec vidim da ce se Zorica Markovic zakaciti saa Milanom Tarot jos ako se Era uplete aa tek ako udje Milic Ne daj Bože da uđe Milić Nek uđu dva Ekrema, samo Milić da ne ulazi. Zbog njega mi probije zvučnik na tv-u
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Aaaa ebte...pa Era već navalio na onu bokserku.... Evo je Božinovska...
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja bih bas volela znas kad pas rezi na macku e tako on na Eru sve onako stisne vestacke zube ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Era je smor tezak pravi se svaler neki a ustvari papak fuuuuj deda matori zamisli kad krene muvati neku sto mu unuka moze biti
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Evo je Droca Božinovska, bivša devojka publiciste Danijela Šifera Sećam se da su tog Šifera uhvatili u krađi nekih krpica u jednom beogradskom butiku...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jel vi to sada pratite uzivo i ovdje komentirate?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ] Era je smor tezak pravi se svaler neki a ustvari papak fuuuuj deda matori zamisli kad krene muvati neku sto mu unuka moze biti O tome i ja pričam... Smorina neviđena Moji favoriti su Petrojka, SHA, Stanija ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: jel vi to sada pratite uzivo i ovdje komentirate? Ja sam specijalno za ovu priliku kupio VIRTUAL REALITY naočare i trenutno sam tamo u Lisoviću. Evo Stanija me upravo češka po ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A ko je Nazif Gljiva i ovaj Filip Panj?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: A ko je Nazif Gljiva i ovaj Filip Panj? Gljiva je neki biolog, a Panj je šumar po uverenju ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|