|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Da si ti,al nesam smela da kazem javno. Sad smem da te i psujem ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) iz ljubaF
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Laki..imaš li nekih sklepanih stihova o forumašima..nešto kratko i slatko..što bi mogli otpevati za sledeći zadatak...
..to Juliškina ideja..al' ona ode...a znam da i tebi ide to stihoklepanje...pa reko da ne dangubimo pošalji nešto casualu, on je spreman da sarađuje...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Joj,ja to ono jednom i nikad vise,nadoslo mi.
Ode Bubi oka bistra, važnija je od ministra, trci Sjajna u skute je ljubi, ne bil' admin ona bila drugi. Za njima hita Ameno i on bi da ljubi, a meni na pp pisao da nema veze sa Bubi. Estrela dodje smelo,pa nam rece veselo, ovamo niste pozeljni a ni mnogo voljeni, ulaznicu nemate,da Bog da vam preselo. Sve to gleda raja i cudi se cudom, sta li ce nam biti sa nasim glavnim mudom. Okrece se kolo srece, jedan vadi,drugi mece, tako i kod nas je veselo i nije nam jos preselo.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: Joj,ja to ono jednom i nikad vise,nadoslo mi.
Ode Bubi oka bistra, važnija je od ministra, trci Sjajna u skute je ljubi, ne bil' admin ona bila drugi. Za njima hita Ameno i on bi da ljubi, a meni na pp pisao da nema veze sa Bubi. Estrela dodje smelo,pa nam rece veselo, ovamo niste pozeljni a ni mnogo voljeni, ulaznicu nemate,da Bog da vam preselo. Sve to gleda raja i cudi se cudom, sta li ce nam biti sa nasim glavnim mudom. Okrece se kolo srece, jedan vadi,drugi mece, tako i kod nas je veselo i nije nam jos preselo. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ..bravo Lažka... ..e da se a pitam..sledeće sedmice ovo otpevavali..odrecitovavali..odrepovavali ili šta već... ..na casualu je da odluči... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
U suzama forum svice Bubi 'rani nam tudje pilice ooo jooooo jooooooJ Kupila cujem Sjajna kravu pa poganim jezikom sakuplja joj travu ooo jooooo jooooooj I Ameno se u stocare dao, bolje da je on u g**no stao ooo jooo jooooooj Nasa Estrela,njuskica fina, sakrila se ona medju oborima oooo joooooo jooooooj Refren: Skupilo se drustvo malo, sve ko veli odabrano joj ala cemo da tovimo po oboru da lovimo, ooo joooo joj! Moze i ovako,aj ga...HEBI Salomice me Senka kad vidi ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa kako,sad i o nama... laža ne zna da peva vucica nam guguce minka glasom seva a zloca se obrce molena nasa slavujka i justicija reperka casual ko glavni dasa medju glasovima megi draga vristalina i zex bariton od milja sa baba jokom je milina al komsija nam je silina evo nase drustvo malo daleko da je odabrano sve frikovi i sizovi nervni bolesnici i likovi nasli se da pevaju sve naricu pa uzivaju! neka bira ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ili neka klepa sam,od mene dota
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Auuuuuu Laki djavle  he he he..kakvi pjesmuLJCI hahahahahha Ne slazem se sa prijedlogom komponovanja samo iz razloga jer mislim da je jos rano...nismo se ni upjevali jos kako treba...iako mi je ideja odlicna i ne sumnjam da bi Laki i Julia briljirale u pisanju stihova...Ali dajte nam jos koji krug takmicenja da se uhodamo sa pjevanjem prvo. Na kraju ako one pobjede imaju pravo da zadaju zadatak i prije toga...sve do tada pobjednik zadaje pjesmu. Casual, danas nam nabaci ovdje novi prijedlog da se za glavu uhvatimo  A Julia koja je postala zvanicni PR naseg takmicenja hahahahah..koja si ti ludjakinja  Slusaj..ja stvarno predlazem da otvoris temu, komentiranje desavanja na forumu sa Juliom na talasima FMJ  ....tamo ces da reklamiras takmicenja, da prozivas, najavljujes nove sheme i prepricavas nove traceve....mi cemo da ti budemo gosti...Mozes tamo da pitas forumase sta hoces, ali odgovore moraju da ti salju u nasnimljenoj formi ha ha. U jbt.... evo smijem se i vec zamisljam kako se linija FMJ uzarila 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|